Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 20, 2012, 06:27:29
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Am incercat jailbreak, imi apare poza geohot pe iphone, dar nu gasesc aplicatia  (Citit de 3377 ori)
« : Ianuarie 10, 2010, 01:50:54 »
pu1u
Newbie

Vezi Profilul
*

Am incercat jailbreak, imi apare poza geohot pe iphone, dar nu gasesc aplicatia in telefon, defapt nu este in telefon, am dat search blackra1n pe tel si degeaba nu a gasit nimic...

Detalii telefon:
iphone 2g, unloacked
Version 3.1.2 (7D11)
Modem Firmware 05.11.07
(am wireles in casa, dar degeaba dak nu-mi apare aplicatia pe telefon, am incercat de mutle ori sa fac jailbreak)

uitati am facut si video:
<a href="http://www.youtube.com/v/rvJkhgyv8JQ&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/rvJkhgyv8JQ&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0&amp;fs=1</a>

so help me!! pls
« Ultima modificare: Ianuarie 10, 2010, 01:52:54 de către pu1u » Memorat
« Răspunde #1 : Ianuarie 10, 2010, 02:58:26 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Fa un restore si inceraca iara.
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #2 : Ianuarie 10, 2010, 03:23:43 »
PoisoN
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

Incearca cu blackra1n RC2 si vezi daca merge. Este al 2 lea update dupa RC1 care cauza probleme pentru 3G-uri. Nu are sn0w pentru unlock (asta in caz ca ai nevoie de el), doar Cydia, Icy, Rock

Daca reusesti sa o pui, o sa ai optiune si pentru upgrade la RC3 pentru a folosi sn0w
Memorat
« Răspunde #3 : Ianuarie 10, 2010, 03:59:07 »
pu1u
Newbie

Vezi Profilul
*

@ poison am incercat si cu rc2 al tau aceiasi chestie...
@ scovik, adica restore? restore factory settings? si sa icnerc iara? am facut asta de mutle ori, am incercat de am inebunit, n uvrea sa mearga, nu stiti o solutie care sa mearga si pentru mine Sad ?
Memorat
« Răspunde #4 : Ianuarie 10, 2010, 04:32:56 »
PoisoN
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

Sa incerci un restore, adica o resoftare de telefon, dar vei pierde toate aplicatiile. Totusi, daca vrei sa faci asta, salveaza contactele cu Windows AddressBook sau Windows Contacts inainte. Dupa resoftare, dai Set up new iPhone si sincronizezi telefonul cu AddressBook ca sa ai contactele. Apoi poti incerca blackrain iar. Esti singurul care a patit asa, nu inteleg de ce. Daca nici asa NU iti va merge, treci la softul 3.0 sau 3.0.1 si ii faci jailbreak cu clasicul redsn0w.
Memorat
« Răspunde #5 : Ianuarie 10, 2010, 06:16:05 »
pu1u
Newbie

Vezi Profilul
*

pai eu am telu unlocked, am fost la service, dak bag alt soft, pierd si aplicatii pierd si unlock... si poate tot nu merge si am vazut pe tutoriale comenturi cu alti care au patit ca mine

EDIT
am dat restore, am pierdut unlockul, acuam a mers jailbreak, l-am facut ms mult, dar am dat niste ban ica sa-i fac unlock, si i-am cam dat degeaba, ma puteti ajuta sa-i fac singur unlock? ca sa nu mai arunc iar banii...
« Ultima modificare: Ianuarie 10, 2010, 06:45:16 de către pu1u » Memorat
« Răspunde #6 : Ianuarie 10, 2010, 06:57:48 »
DominatoR
Full Member

Vezi Profilul

Din Cydia cauti BootNeuter si il instalezi

PS : Daca aveai si inainte un unlock "soft", inseamna ca era deja jailbreak-uit ..
« Ultima modificare: Ianuarie 10, 2010, 07:10:32 de către DominatoR » Memorat
« Răspunde #7 : Ianuarie 11, 2010, 03:49:47 »
pu1u
Newbie

Vezi Profilul
*

nu imi merge bootneuter, dar i nschimb in blackra1n e o aplicatie snow, aia cand am instalato sa facut unlock

acuam a intervenit alta problema, nu-mi mai merge youtube pe el? ce fac?

am urmat nsite pasi pentru youtube de aici: http://www.iphoneheat.com/2009/11/push-youtube-fix-for-iphone-os-3-1-2-blacksn0w-unlock/

dar nu mai este aplicatia push fix in packege, ce fac? pls help(fixed, google is your friend Cheesy )

se poate baga muzica pe el? daca da cum?, dar poze? cum bag? se paote sa fac ceva sa trimit prin bluetooth fisiere sau sa primesc? imi recomandati niste aplicatii jocuri ceva? astept raspunsurile voastre va multumesc Smiley
« Ultima modificare: Ianuarie 11, 2010, 04:04:16 de către pu1u » Memorat
« Răspunde #8 : Ianuarie 11, 2010, 04:23:10 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pt trimis si primit fisiere prin bluetooth ai un prog numit iBluetooth. Pt restul, muzica, poze si jocuri ai itunes.
Instaleaza sbsettings ca prima chestie si eventual winterboard daca vrei sa iti pui teme pe el.
Memorat

« Răspunde #9 : Ianuarie 11, 2010, 09:20:46 »
pu1u
Newbie

Vezi Profilul
*

itunes imi cere cont... deci nu am eu card si nici bani s arunc pe jocuri si muzica.. gratuit nu e posibil? sa pun muzica poze filme cu itunes pe iphone ? daca da dami linkuri detalii ca nu prea le am pls
Memorat
« Răspunde #10 : Ianuarie 11, 2010, 09:31:27 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pai de asta tiam zis ca se pot pune si jocuri gratis si poze si muzica nu trebe sa ai neaparat cont. Sar putea sa iti trebuiasca cont atunci cand vrei sa iti inst jocuri cracked, pt ca trebuie sa inst un joc de pe appstore original si gratis dupa care poti sa pui cate jocuri cracked vrei. Cauta pe forum cum se pune muzica si poze, chiar si filme si jocuri.....
Memorat

« Răspunde #11 : August 24, 2010, 11:14:04 »
Dj.Mytza
Newbie

Vezi Profilul
*

@pu1un ;  scovik
am incercat si eu sa-mi bag acel push fix.... de mult tot am incercat si nici cum nu am reusit
stiam de acest fix pt youtube si pt GPS
problema mea este ca incerc sa adaug sursele si nu vreanici cum sa le ia (http://cydia.iphoneil.net; http://fishbone.ge etc.) mi se blocheaza cam pe la un sfert de la "Downloading Packages".
stie cineva care este problema si cum se poate rezolva?
PS. am un 3G 8gb firmware 3.1.2 jailbroken cu BlackRa1n
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: