Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 07, 2012, 11:36:55
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: autonomie baterie  (Citit de 382 ori)
« : Mai 30, 2010, 08:58:43 »
argento
Newbie

Vezi Profilul
*

Buna

Am si eu un Iphone 3GS cumparat de curand.Sunt foarte dezamagit de acumulator:daca vorbesc la el si folosesc aplicatiile nu foarte intens,trebuie incarcat o data la 24 ore.Am oprit aplicatia Wirless si tot asa e.......

Ce parere aveti?
Mersi
Memorat
« Răspunde #1 : Mai 31, 2010, 07:41:49 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pai pe langa wifi care trebuie sa fie OFF daca nu este folosit mai este 3G EDGE push data si alte setari de la email care consuma si ele bateria, mai este luminozitatea care cu cat e mai mare cu atat consuma mai mult.
Eu am 3G si de obicei ma tine cam 3 zile bateria si utilizarea cam 3 ore jumate 4.
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #2 : Mai 31, 2010, 09:45:00 »
argusz
Jr. Member

Vezi Profilul
**

in mod normal, ca jucarie noua, e normal sa te tina 24 ore... Smiley dar cu timpul o sa-l folosesti tot mai mult ca si pe un telefon normal, si bateria o sa te tina mai mult. pe mine ma tina cam 3-4 zile.
o alta modalitate de a prelungi viata bateriei este ca macar odata pe luna sa lasi bateria sa se descarce complet si apoi sa-i dai o incarcare completa. eu fac asta cam odata pe saptamana si se simte.
si binenteles, sa dezactivezi functiile care nu le folosesti neaparat. wireless-ul sal tii activat doar daca ai nevoie, "location services" sa-l activezi tot asa, cand ai nevoie. mail-urile, messenger-ul, skipe, toate consuma resurse si baterie cand sunt active. in timp ai sa-ti dai seama de ce ai intr-adevar nevoie sa-ti fie activ si ce nu.
Memorat
« Răspunde #3 : Iunie 01, 2010, 08:22:54 »
argento
Newbie

Vezi Profilul
*

Multumesc de sfaturi  Smiley Aplicatiile care nu le utilizez sunt oprite si de acum sunt chiar curios sa vad timpul de utilizare.Am sa urmaresc acest lucru.
Si am sa incerc si chestia cu descarcarea.
Mersi inca odata.
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: