Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 08, 2012, 12:32:47
Pagini: 1 [2]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Belea mare, belea  (Citit de 1495 ori)
« Răspunde #15 : Ianuarie 22, 2010, 02:42:06 »
eporteka
Vizitator

L-am predat in Cluj joi seara. Vineri a plecat la Buc, Luni l-au vazut, Marti a fost expediat si miercuri seara a ajuns inapoi la mine.

Dupa mine s-au miscat repede cu constatarea Sad
Memorat
« Răspunde #16 : Ianuarie 22, 2010, 05:10:31 »
PoisoN
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

Ce noroc pe capul tau. Mie vroiau sa mi-l tina 2 saptamani pentru deblocare, dar am fost direct la sediul lor si mi l-au facut pe loc.
Memorat
« Răspunde #17 : Ianuarie 30, 2010, 05:20:54 »
argusz
Jr. Member

Vezi Profilul
**

sal. am gasit astea pe un site:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16944

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26738

poate te ajuta, in caz ca inca nu ti-ai rezolvat problema.

stima, argusz
Memorat
« Răspunde #18 : Martie 06, 2010, 12:06:38 »
eporteka
Vizitator

Revin cu completari.

Pe la jumatea lui februarie, facandu-mi curatenie in masina am gasit butonul On/OFF cel reclamat ca fiind pierdut. Noroc, si vesnica pomenire celui care a inventa Super Glue. 2 stropi infimi si al meu tel e ca nou. Dar belea. Cand i-am facut coonstatare a doua oara sa ma conving ca intr-adevar sezorii sunt alterati, mi-a disparut vibrarea. Cred ca s-a desfacut un contact. Iar trebuie sa m a duc la Service si iar sa dau banuti.

Vestea Buna.

Am prmit un 3GS 32 GB de a mea zi.
O chestie de economie care am vazut-o la aplle, e faptul ca nu a mai pus bucata de stofa pentru curatat in cutie.  mad
Alta modificare este la casti, care au posibilitatea de a regla volumul, iar ultima modificare este alimentatorul, care nu mai este cel tip traveler, ci unul dedicat sistemului european - continental de alimentare electrica.

E.
Memorat
« Răspunde #19 : Martie 10, 2010, 10:50:16 »
eporteka
Vizitator

Castile de la iPhone-ul vechi nu functioneaza bine la iPhone-ul nou. Muzica se aude bine, dar la convorbire nu aud aproape de loc pe cel care ma suna, deceaba am dat setarile de sunet la maxim.
In schimb merg bine castile boi, care, cum am spus mai sus sunt diferite de cele de le iPhone-ul vechi.
Memorat

Pagini: 1 [2]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: