Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 23, 2012, 02:41:26
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Dilema in ITUNES  (Citit de 967 ori)
« : Noiembrie 02, 2009, 02:26:59 »
TheCore
Newbie

Vezi Profilul
*

Va salut,

De curand am intrat si eu in randul posesorilor de IPHONE, si am o dilema.

Am conectat Iphone la calculator, si am intrat in itunes, am pus muzica, filme etc pe iphone, syncronizat, tot in regula.

Dar a doua oara cand am intrat in itunes, vroiam sa mai adaug doar cateva melodii, si am dat sync, si mi-a sters melodiile pe care le-am pus prima data.

Cum sa fac sa imi ramana melodiile si filmele, pozele pe care le-am bagat odata, sa nu mai mi le stearga din iphone la urmatoarea syncronizare?

Astept cu nerabdare raspunsurile dvs.

O zi buna.

Memorat
« Răspunde #1 : Noiembrie 02, 2009, 02:59:23 »
rhemyis
Newbie

Vezi Profilul
*

Ti le-a sters din iPhone pentru ca le-ai sters din iTunes dupa ce le-ai pus pe telefon. Asa se intampla cand sincronizezi iPhone-ul cu iTunes. Exista o dependenta intre ce ai pe telefon si ce se afla in iTunes. Daca de exemplu ai fi sters o aplicatie din telefon, cand se sincroniza ti-o stergea si din iTunes. Daca vrei sa nu ti se stearga nimic pastreaza in iTunes tot ce pui pe telefon. Sau mai bine debifeaza optiunea de sincronizare automata si atunci alegi tu manual bifand sau debifand ce vrei si ce nu vrei sa ai pe telefon, dupa care dai sync.
« Ultima modificare: Decembrie 27, 2009, 06:25:25 de către rhemyis » Memorat
« Răspunde #2 : Ianuarie 16, 2010, 03:27:05 »
b82bog
Newbie

Vezi Profilul
*

azi am intrat in posesia unui iPhone 3G 8Gb , va rog sa-mi spuneti si mie ce versiune de iTunes sa instalez pe PC si care e riscul daca imi conectez iPhone-ul la iTunes, in afara de a da Update. Multumesc

L.E. Vad in iTunes pe pagina principala ca urmatorul update este pe data de 23.01. ce inseamna asta?
« Ultima modificare: Ianuarie 18, 2010, 10:53:30 de către b82bog » Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: