Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 20, 2012, 07:40:44
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: IPHONE GRATIS  (Citit de 1472 ori)
« : Martie 22, 2011, 12:26:43 »
juganaru
Newbie

Vezi Profilul
*

Salut! Probabil ca ai auzit de Lockerz, cei ce ne promit tuturor tot felu' de gadgeturi, dar bine inteles ca le iau doar americanii.
Si daca ai auzit de lockerz, poate ca ai auzit si de Freebiejeebies. Daca nu ai auzit iti explic eu: te inregistrezi, completezi o oferta, unde trebuie sa platesti ~10lire si iti pui prietenii sa faca acelasi lucru.Bineinteles, ca daca nu erai bun la engleza, si nu stiai sa iti faci un site, mare lucru nu faceai pentru ca in Romania, nimeni nu vroia sa plateasca alea 10 lire. Spre uimirea unora, eu stiu si engleza, si am si ceva experienta in creearea de websiteuri, si am reusit cat de cat sa scot ceva si de la ei.
Dar vreau sa va arat si alternativa Freebiejeebies. Kudos Network, este o companie tot din Marea Britanie, care este,intr-un fel sau altul, "sora" cu Freebiejeebies. Ca sa n-o lungim, va zic doar atat: Kudos are oferte gratis! Defapt,o oferta, respectiv "Intuit". Sunt sigur ca acum unii dintre voi o sa incercati, asa ca va propun si linkul meu(daca am facut ceva ilegal, as ruga un admin sa-mi trimita un PM). V-as ruga sa ma ajutati si pe mine, ca si eu sunt ca voi.
Daca aveti alte intrebari adaugati id-ul applegratis

Salut!

linkul de inscriere este http://apple.kudosnetwork.co.uk/35187

In acest post o sa va explic cum Kudos Network functioneaza. Dupa cum am mai spus, Kudos este exact acelasi lucru ca FreebieJeebies. Ei folosesc o tehnica destul de inteligenta. Dupa cum deja stii, pe acest site trebuie sa te inregistrezi, sa completezi o oferta si sa iti pui prietenii sa faca acelasi lucru. Ei bine, Kudos/Freebiejeebies primeste pentru fiecare oferta completata cate 25 de lire de la firmele care doresc clienti noi si au contract cu Kudos/Freebiejeebies.
Daca luam drept cadou cel dorim,noul iPhone 4, avem nevoie de 25 de prieteni sa se inregistreze. Deci, 25 de prieteni * 25 de lire pentru fiecare oferta completata= 625 lire. Un iPhone 4 16gb nou nout este 499lire de la Apple direct. Deci, 126 de lire profit pentru Kudos/Freebiejeebies.
O sa te intrebi, de ce le convine celor cu firmele sa plateasca cate 25 de lire: pentru ca platesc pentru un potential nou client. Daca te uiti, cele mai multe oferte sunt de la siteuri ce pe site diferite chestii ce se vand la sume destul de mari(60-70-80 lire samd).
Tu poti folosi oferta INTUIT. Trebuie sa ai un card de credit, si sa te inregistrezi pe site. NU PLATESTI NIMIC! FIRMA ESTE PE BUNE 100%. NU O SA-TI FURE NIMENI BANII DIN CONT. Poti folosi si un card ce n-are macar un leu pe el. Ei folosesc cardurile ca metoda de identificare pentru Kudos. (ce-ar fi daca tu ti-ai face 100 de conturi, si ai completa ofertele cu aceeasi carte de credit?)
Sper ca te-am lamurit. Daca vrei sa te inregistrezi, vezi in primul meu post ca exista un link. Este adevart,este linkul meu de refferal in el, dar n-ar fi rau sa ma ajuti si pe mine nu?

I. Inregistreaza-te pe linkul http://apple.kudosnetwork.co.uk/35187
II. Completeaza una din cele 3 oferte.
III. Inregistreaza-ti prietenii folosind propriul link de recrutare.

I. Inregistrarea

Pentru a te inregistra, trebuie sa completezi un scurt formular in care toate datele introduse trebuie sa fie asemanatoare cu cele din buletin. Introducand date eronate, premiul comandat de dumneavoastra va fi trimis la o adresa gresita.
Site-ul este complet securizat, in bara de la browser apare https in loc de http (S-ul provenind de la Secured), nimeni nu se va folosi ilegal de datele dumneavoastra.

II. Completarea unei oferte

Urmatorul pas, foarte important, este completarea unei singure oferte. Pentru ROMANIA sunt valabile 3 oferte, dintre care doar una este gratis:

- INTUIT: este o companie care se ocupa cu crearea si gestionarea website-urilor. Aceasta oferta este GRATIS si tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont pe site-ul respectiv. Pentru a completa oferta este necesar un card de credit valid, Visa sau MasterCard.
- REBTEL: este un site, prin intermediul caruia poti efectua apeluri telefonice internationale. Aceasta oferta consta in crearea unui cont pe site si incarcarea acestuia cu 10$ sau 8€. Poti folosi acesti bani pentru a face apeluri telefonice, deci nu pierzi nimic. Pentru a efectua incarcarea contului este nevoie de un card de credit valid sau de un cont pe PayPal.
- WORLDWINNER: este un site cu jocuri online, unde ai posibilitatea de a castiga bani participand la diferite jocuri. Aceasta oferta se poate completa prin crearea unui cont pe site, incarcarea acestuia cu 10$ si cheltuirea sumei participand la jocurile disponibile pe site. Pentru a efectua incarcarea e nevoie de un card de credit sau un cont de PayPal.

ATENTIE: Daca completezi oferta INTUIT, aceasta iti va da posibilitatea de a folosi o pagina web gratis, timp de 30 de zile (pagina cu care iti poti face reclama pentru a castiga cat mai multi referrali). Dupa ce va fi confirmata completarea ofertei, poti sa iti anulezi contul de Intuit. O poti face oricand, in decursul celor 30 de zile, numai sa fie dupa ce a fost confirmata oferta.

Eu am completat oferta INTUIT si totul a decurs bine, deci recomandarea mea este sa completezi aceasta oferta deoarece este gratis si singurul lucru de care ai nevoie este un card de credit valid.

III. Inregistreza-ti prietenii

Mai intai trebuie sa iti alegi produsul pe care vrei sa il primesti. Sub fiecare produs, din oferta lor bogata, se afla numarul de persoane care trebuie sa se inregistreze folosind referral link-ul tau. Produsul ales poate fi oricand modificat pe parcurs.
Acesta este ultimul pas pe care care trebuie sa il parcurgi pentru a fi eligibil pentru a-ti primii premiul dorit. Inregistreaza-ti prietenii folosind referral link-ul personal (care se gaseste la Status). Te poti folosi si de cele 30 de zile gratis oferite de Intuit pentru a-ti creea un site care sa te ajute sa iti recrutezi prietenii.

Acum, eu sunt sigur că te intrebi daca nu cumva Kudosnetwork este o înşelătorie. Permite-mi să te asigur că Kudosnetwork nu este, cu siguranta, o înşelătorie. Bine cunoscutele companii, cum ar fi AA şi Tesco lucreaza cu Kudosnetwork pentru a distribui cadourile. Aceste companii nu ar lucra cu Kudosnetwork daca aceasta ar fi o înşelătorie.
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: