Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 08, 2012, 03:26:04
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: iPhone la pamant!  (Citit de 523 ori)
« : Ianuarie 06, 2010, 09:29:02 »
marinaraul
Newbie

Vezi Profilul
*

Salutare! Sper ca am postat in rubrica care trebuie.
Deci, am o intrebare. Mi-am scapat iPhone-ul, crepandu-se, presupun, doar plasticul acela care protejeaza ecranul pr-zis.
Spun doar ca presupun, deoarece telefonul nu are absolut nici o problema, functioneaza ca inainte.
Intrebarea mea este, unde as putea gasi, plasticul acela sau un service care sa-l poata schimba.

http://img13.imageshack.us/img13/4244/p1010683h.jpg - o poza cu respectiva crapatura.

Multumesc

Memorat
« Răspunde #1 : Ianuarie 06, 2010, 10:37:00 »
PoisoN
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

www.agsm.ro
Memorat
« Răspunde #2 : Ianuarie 07, 2010, 12:18:31 »
robert
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Ceee?!?!?! cat de bine arata! poate uraca kierkegaard o poza sa-ti arate unu care arata si mai bine. roll2

daca e 2g trebuie schimbat si display-ul cu totul, in jur de 4 mil te costa.
Memorat

When the world is mine, your death shall be quick and painless!
« Răspunde #3 : Ianuarie 16, 2010, 02:00:57 »
deyutzu
Newbie

Vezi Profilul
*

din poza se vede senzorul de luminozitate sus deci este 2g.Din pacate pentru tine e destul de nasolik treaba dar poti schimba geamul fara probleme la cineva care se pricepe.Eu l-am schimbat la iphone 2g al meu, numai ca sa stii ca nu e ca nou:)in sensul ca mai intra kteva firicele de praf odata la o luna sa zic mai intra 2-3.dar merge perfect.un geam e undeva pe la 70 ron iti pot recomanda pe cineva care ofera si montaj dar contracost. cheers
Memorat
« Răspunde #4 : Ianuarie 20, 2010, 03:47:09 »
marinaraul
Newbie

Vezi Profilul
*

M-am interesat si eu, iar reparatia costa 675 RON ceea ce include ecranul, touch-ul, deoarece iphone-ul e 2g si toate acestea se inlocuiesc impreuna. La suma aceasta cred ca o sa-l las asa deoarece nu deranjeaza decat estetic. Cat despre recomandarea ta, deyutzu, eu sunt din Bistrita deci e cam greu sa-mi recomanzi pe cineva. Oricum, multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: