Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 20, 2012, 07:48:09
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: jocuri pe iphone  (Citit de 1345 ori)
« : Februarie 18, 2009, 01:26:31 »
Andra
Newbie

Vezi Profilul
*

Buna ! Am si eu o problema , poate ma ajuta cineva, am cumparat 2 joculete si nu pot sa le platesc cu cardul meu, e un MasterCard de la Otp bank ma poate ajuta cineva? nu stiu cum sa le achit, pls....multumesc
Memorat
« Răspunde #1 : Februarie 18, 2009, 02:06:28 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pai de ex poti sa iei jocuri gratis sau sa pui jocuri care la appstore sunt pe bani doar ca tu le pui moca ca sunt cracked.........sau iti faci alt gen de card daca chiar nu ai ce face cu banii.....ce fel de tel ai merge pe alta retea??ce eroare iti da sau ce iti spune cand vrei sa dai jos jocurile??
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #2 : Februarie 19, 2009, 10:55:22 »
Andra
Newbie

Vezi Profilul
*

Stiu ca pot sa iau gratis de jocurile crecked n-am stiu si le-am cump pe cele 2 si acum daca vreau sa descarc jocuri gratis imi spune ca am o factura neplatita, nu merge pe alta retea , e luat de la orange. Pana la urma o sa-mi fac un card la Raiffeisen ca am inteles ca mastercardurile de la ei merg ca sa scap de factura aia
Memorat
« Răspunde #3 : Februarie 19, 2009, 11:11:30 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

In materie de carduri nu te pot ajuta......nu stiu care sunt bune si care nu......+ ca nu stiu daca ai facut cont pe appstore romania sau pe alta tara........oricum e mult mai simplu sa faci jailbreack (poti sa pui ringtones/smstones/themes/jocuri cracked si multe alte cele pe el) si sa pui tot ce te intereseaza, poti sa il si deblochezi pe orice retea.......... trebuie doar sa ai 1 pic de rabdare si sa urmezii pasii de la tutoriale......sunt si cu imagini deci nu cred ca ar fii prob sa nu te descurci + ca poti cauta pe youtube si acolo ai video direct cu ce tre sa faci si cum faci
pe de alta parte daca nu vrei sa te complici si ai de unde sa platesti tot ce vrei sa ai pe iphone nu are rost sa faci jailbraeck sau unlock
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #4 : Februarie 19, 2009, 12:22:55 »
Andra
Newbie

Vezi Profilul
*

Multumesc mult pentru informatii, factura asta o sa platesc si dupa mai vedem ce fac , nu prea merita platite aplicatiile  Smiley
Memorat
« Răspunde #5 : Februarie 19, 2009, 12:47:20 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Cel putin la mine a mers cu mastercard de la raifeisen ,si eu am avut la un momentdat peste cat aveam in cont  bigyellowgrin si nu ma lasat sa fac nici macar update la aplicatiile deja descarcate pana cand nu rezolvam problema ,asa ca ai grija cat descarci ,unele aplicatii sa stii ca merita + ca nu costa asa de mult
« Ultima modificare: Februarie 19, 2009, 01:46:11 de către AdrianTM » Memorat

It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me

www.bmw-i.tk
« Răspunde #6 : Februarie 19, 2009, 01:33:46 »
Andra
Newbie

Vezi Profilul
*

Exact asta e si la mine probleme nu ma lasa sa fac updat la aplicatiile deja descarcate pt ca am o factura neachitata. Deci.... o sa fac un card la raiffeisen Tongue
Memorat
« Răspunde #7 : Februarie 19, 2009, 03:18:00 »
Alex
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Si cardul Visa Debit de la ING ar trebui sa mearga.
Memorat

« Răspunde #8 : Martie 09, 2009, 12:29:27 »
ankagutea
Full Member

Vezi Profilul

am si eu o intrebare....are cieva brain challenge instalat pe 2.2 ? eu l-am avut pe 2.0 dar acum nu il am ..adica il am in itunes dar nu-l vede iphone-ul...si il am cumparat din appstore  Sad
Memorat
« Răspunde #9 : Martie 09, 2009, 02:22:27 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

@ankagutea   

cel mai tare avatar  roll2 roll2 roll2 ,you made my day ,la inceput am crezut ca e robert .............. biggrin ,este fain ca il vad la o fata totusi  Foarte bine Foarte bine
Memorat

It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me

www.bmw-i.tk
« Răspunde #10 : August 23, 2010, 05:29:26 »
cibi
Newbie

Vezi Profilul
*

Nou site de jocuri pentru iPod iPhone romanesc http://jocuri-iphone.blogspot.com/
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: