Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 20, 2012, 07:54:32
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Iphone 3gs default apps: MAPS  (Citit de 491 ori)
« : Octombrie 07, 2009, 01:38:13 »
[_Mihai_]
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Aplicatia default numita MAPS de pe iphone 3GS nu poate fi facuta cumva sa arate si strazile care le vedem utilizand GoogleMaps in web browser ?  dry

GoogleMaps in broser-ul Firefox arata si strazile din Bucuresti si din multe alte orase (nu perfect...da arata cat de cat) mizeria asta de aplicatie MAPS de pe iphone 3gs nu arata nici o strada din Bucuresti.
In afara de jailbracking si cumparare soft specializat pot gasi cat de cat ceva decent la nivel de strada in APPSTORE !? In Bulgaria insa se vad strazile perfect si totul este OK.?!!? cigar
Stima...
« Ultima modificare: Octombrie 08, 2009, 11:27:16 de către [_Mihai_] » Memorat

3GS - 16G - Black
« Răspunde #1 : Octombrie 08, 2009, 01:51:03 »
Blasphemy
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

Vezi ca sunt cateva topicuri dedicate programelor de navigare prin GPS la sectiunea General sau in sectiunea asta, nu mai stiu.
Memorat

« Răspunde #2 : Octombrie 19, 2009, 10:07:13 »
[_Mihai_]
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Blasphemy multam frumos de sugestie. Le-am parcurs acele topicuri inainte de a intreba asta. Sunt forumist si cred ca ceva mai mare ca tine. Wink Intrebarea mea era la obiect si nu avea nimic de a face cu functia de GPS a telefonului.
Stima ...  cheers
Memorat

3GS - 16G - Black
« Răspunde #3 : Octombrie 19, 2009, 12:36:11 »
PoisoN
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

Aplicatia maps este inutila pentru Romania. Incepand cu versiunea de soft 3.1, au aparut si strazile din Bucuresti. Mai mult de atat nu poti avea, traim in Romania si suntem limitati.
Memorat
« Răspunde #4 : Octombrie 19, 2009, 01:38:03 »
bobbo1981
Newbie

Vezi Profilul
*

Recent au fost introduse mai multe orase din Romania in google maps. Galatiul apare cu toate strazile.
Memorat
« Răspunde #5 : Octombrie 21, 2009, 10:02:02 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Depinde ce ai folosit atunci cand te-ai uita cu firefox pentru ca in sine aplicatia maps este identica cu ce ai si pe calculatoar ,hartile pe care le vezi tu sunt online si sunt concomitent disponibile pr orice platforma .Singura varianta prin care tu puteai sa vezi o harta mai detaliata pe PC este daca ai intrat pe Google Map Maker ,care este site-ul folosit de useri sa posteze strazi ,locatii de interes....cam tot ce apare in Google Maps ,acolo vezi multe informatii inainte de a fi aprobate de Google sa apra pe versiunea finala Maps .
Memorat

It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me

www.bmw-i.tk
« Răspunde #6 : Octombrie 21, 2009, 10:42:45 »
bobbo1981
Newbie

Vezi Profilul
*

Eu vorbesc despre aplicatia Maps de pe Iphone, unde Galatiul apare foarte bine detaliat dpdv al hartilor.
Memorat
« Răspunde #7 : Octombrie 21, 2009, 12:31:03 »
rekul05
Newbie

Vezi Profilul
*

Bucurestiul este praf... ma uitam acuma pe MAPS si Bdul Magheru se numeste Soseaua Kiseleff!!!  bash
N-am cablu la mine sa descarc dovada...
Memorat
« Răspunde #8 : Februarie 15, 2010, 03:44:56 »
[_Mihai_]
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

coolspeak
Pentru cine nu are GPS-ul cu el la masina si este din Bucuresti, trebuie sa va anunt ca GOOGLE a bagat si routing informations pentru Bucuresti in aplicatia default de pe IPHONE numita MAPS.

Ce inseamna asta ?

SIMPLU: Ma gasesc in " Current location" ....si MAPS-ul iti poate trasa o ruta catre denstinatia adorita de tine. (un fel de GPS mai light)  Roll Eyes bigeyedsmiley
« Ultima modificare: Februarie 15, 2010, 03:46:30 de către [_Mihai_] » Memorat

3GS - 16G - Black

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: