Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 08, 2012, 12:14:10
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: message erase trouble  (Citit de 289 ori)
« : Martie 10, 2010, 02:07:38 »
dana_ramayana
Newbie

Vezi Profilul
*

hey guys!

Problema:
 Cu programelul itunes Backup Manager pot intra in memoria tel si sterge arhiva selectiv (apeluri, mesaje, etc)....intrebarea este...de ce daca sterg mesajele direct din telefon, deschizand arhiva imi raman numerele de telefon catre care am trimis mesaje si le-am sters, adica imi ramane numarul de telefon catre care am trimis sms-ul, dar nu si mesajul in sine.....daca incerc sa il sterg, nu merge:((....ce sa-i fac sa le pot sterge si de acolo....avetzi idee???

Mercic

Nota: iPhone 3gs, NOT  jailbroken...
Memorat
« Răspunde #1 : Martie 12, 2010, 08:18:32 »
hendon
Jr. Member

Vezi Profilul
**

Esti maritata?
Memorat

« Răspunde #2 : Martie 12, 2010, 10:44:07 »
rhemyis
Newbie

Vezi Profilul
*

Ca daca nu esti si ai intre 18 si 30 ani, lasa-ne un id sau un numar de telefon ca sa putem sa-ti oferim suport tehnic personalizat. Glumeam!
N-am inteles foarte bine ce ai spus tu acolo dar poate e ceea ce cred eu. Daca intri in mesaje si selectezi un destinatar ai posibilitatea sa stergi de acolo mesaje individual, primite sau trimise de tine catre acel numar, insa daca faci asta destinatarul va ramana in lista din meniul mesaje. Ca sa stergi si destinatarul si mesajele aferente, imediat cum ai intrat in meniul mesaje ori dai edit si iti apare in cerculet rosu pe care daca apesi primesti optiunea de stergere ori treci cu degetul de la stanga la dreapta pe numele\numarul destinatarului lucru ce iti va permite sa stergi. Sper ca asta a fost problema ta. Si nu uita, oferta ramane valabila  biggrin
Memorat
« Răspunde #3 : Martie 15, 2010, 09:58:35 »
dana_ramayana
Newbie

Vezi Profilul
*

Smiley)....nup, nu sunt maritata...multzam pt oferta:p...

ca sa pot sterge apeluri unul cate unul din lista, am luat un programel ce se numeste iTunes Back-up Manager. Apoi, am observat ca acolo imi arata si o lista cu toate mesajele trimise.....doar ca singura prolema este: daca sterg un mesaj direct din telefon, cand programelul imi deschide lista cu toate mesajele trimise....imi raman acolo si numerele catre care am trimis sms-uri si pe care le-am sters direct din telefon....ceea ce nu prea vreau:P....

Acum, nu-mi spune ca cel mai simplu ii fac Jail ca am o problema: firm 3.1.2:(....

Tks

ps: sper sa ma fi exprimat de data asta putin mai clar:D
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: