Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 20, 2012, 08:06:49
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: nu merge sa dau restore la iphone  (Citit de 1163 ori)
« : Noiembrie 18, 2008, 03:47:00 »
graurul94
Newbie

Vezi Profilul
*

salut!sunt pt prima oara pe forum si am o problema...
Am primit un iphone 2g de 1gb de la cineva
Acesta are geamul spart..dar este partea a 2
Problema este ca atunci knd il deschid imi apre mufa de la iphone si semnul d la itunes
Am incercat sal conectez la iTunes ...sai dau restore..
Ii dau restore....dar cand ajunge la partea cu "Waiting for iPhone" nu mai merge...se tot incarca in continuu ..l-am lasat juma de ora shi nu a mers...mentionez k pe iphone apare marul si un disc k nijte linii kre arata k se incarca
Am cautat pe youtube ...dar la ei dura 3 sec sa treaca de faza k "Waiting for iPhone
VA ROG AJUTATIMA
Memorat
« Răspunde #1 : Noiembrie 18, 2008, 03:58:45 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

cred ca cel care tia dat iphonul a avut probleme destul de serioase daca zici ca are si ecranul spart posibil sa aibe probleme de hardware ,din cate stiu este un user pe forum care se ocupa cu schimb de piese la iphone incearca sa il contactezi pe el
dai click pe link-ul urmator >>>> incarcatoare_ro
Memorat

It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me

www.bmw-i.tk
« Răspunde #2 : Noiembrie 18, 2008, 04:04:14 »
graurul94
Newbie

Vezi Profilul
*

da nustiu...el la luat de la cineva kre a avut mai multe...nah era un bogatan ala ...si nu are decat geamu spart...si nu avea incaracator...deaia mi la dat mie ..am crezut k poate nu am facut yo cva bine knd am incercat sai dau restore
Memorat
« Răspunde #3 : Noiembrie 18, 2008, 04:04:48 »
graurul94
Newbie

Vezi Profilul
*

shi cel kre mi la dat...mai are unul kre arata k se incarca..dar dupaia ii zice battery low
ma poti ajuta ?
Memorat
« Răspunde #4 : Noiembrie 18, 2008, 04:29:12 »
robert
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

shi cel kre mi la dat...mai are unul kre arata k se incarca..dar dupaia ii zice battery low
ma poti ajuta ?

trebuie sa il tina bolocat atunci cand il are la incarcat.altfel iti arata ca se incarca, dar in realitate nu se incarca. sa il bage la incarcat normal, dar cu ecranul blocat.adica sa nu il tina deschis. aceeasi problema o am si eu la iphone3G.
Memorat

When the world is mine, your death shall be quick and painless!
« Răspunde #5 : Noiembrie 18, 2008, 04:46:56 »
graurul94
Newbie

Vezi Profilul
*

km adik sa fie blocat ecranu ??
Memorat
« Răspunde #6 : Noiembrie 18, 2008, 04:55:23 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

ma poti ajuta ?

eu am spus ca nu stiu ce probleme ar putea avea si sa incerci la userul la care am postat linku mai sus ,el repara iphone-uri si e posibil sa se fi confruntat si cu alti care au avut problema asta + ca probabil are si ecran de schimb pentru cel care ai zis ca este spart ,da click pur si simplu pe textul albastru .
« Ultima modificare: Noiembrie 18, 2008, 04:58:29 de către AdrianTM » Memorat

It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me

www.bmw-i.tk
« Răspunde #7 : Noiembrie 18, 2008, 05:02:10 »
graurul94
Newbie

Vezi Profilul
*

da dar ne despart km 500 km totushi
Memorat
« Răspunde #8 : Noiembrie 18, 2008, 06:02:45 »
incarcatoare_ro
Jr. Member

Vezi Profilul WWW
**

La telefonul tau trebuie, in primul rind schimbat setul complet lcd+touch+geam si costa 550 lei ( la mine )
Manopera ptr schimbare : 100 lei.( la mine )
Crezi ca merita sa cheltui 650 lei, cind poti sa-ti iei un iphone 2G functional cu 800 -1200 lei ? nu mai zic de faptul ca mai pot fi si alte probleme ( depinde daca a mai fost desfacut , cum a fost desfacut, sau :partea de incarcare defecta, sau acumulatorul, ...etc. ).
Daca esti din Bucuresti, sint convins ca poti gasi citeva service-uri gsm sau imi trimiti iphone-ul prin posta.( taxe postale dus-intors maxim 10 lei )
Memorat

Accesorii, piese de schimb, reparatii iphone ipod.

http://incarcatoare.googlepages.com
« Răspunde #9 : Noiembrie 18, 2008, 07:21:24 »
graurul94
Newbie

Vezi Profilul
*

mda..tocmai joi ma duc  k el la un service...akm u ejti sigur k lcd shi toch-u st strikat...adik nu ar putea fi doar geamu ...adik yo knd deschid telu ..imi pare maru shi mufa de la tel k itunes...deci nu ar putea merge touch-u..k printr-o minune...am apelat la acest forum tocmai in ideea de a vedea dak este rezolvare shi kt mar costa...orikum ...dak lcd nu merge...nu dau 5mill sal fac...il dau lui unchimiu ..inapoi...sal il vand pe piese...shi la mn in buc ..tot 550 e setu k lcd touch shi geam
Memorat
« Răspunde #10 : Iulie 29, 2011, 02:56:34 »
Ayden
Newbie

Vezi Profilul
*

buna ziua! ma numesc alex si as vrea sa va intreb de ce cand imi dau RESTORE la IPhone-ul meu prin ITunes ma da direct in RECOVERY MODE. Are cineva o solutie cum se poate rezolva aceasta problema?
  Va multumesc!
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: