Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 08, 2012, 12:31:12
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: problema iphone 3g  (Citit de 338 ori)
« : Februarie 11, 2010, 03:35:18 »
coosti
Newbie

Vezi Profilul
*

am un  iphone 3g 8gb cumparat de la orange cu contract pe 2 ani.problema mea este urmatoarea: atunci cand il tin intr-o pare cu butoanele de volum in jos si apas in zona de deasupra adica coltul stanga (vezi in imagine - cam aia e zona unde apas) incepe sa vibreze si sa apara semnul de silent pe ecran,  e ca si cum l-as pune pe silent, daca il pun pe silent si apas nu se mai inampla nimik. cel mai des se intampla cand conduc si am impresia ca ma suna cineva tot timpul. asa face cel mai des il pune pe silent ca timp apas, insa odata in loc sa il puna pe silent imi miscora volumul.
de obicei isi revine daca il scutur putin. am observat caq daca il tin la orizontala face asa foarte rar.
daca cineva a mai patit asa ceva sa imi dea si mie un sfat. l-am resoftat dar nu e din soft. poate de la cazaturi ? dar nu mi-a cazut foare rau.
partea proasta e ca nu gasesc contractul de la orange.
« Ultima modificare: Februarie 11, 2010, 03:38:00 de către coosti » Memorat
« Răspunde #1 : Februarie 11, 2010, 06:39:20 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Cauta contractu de la orange, mai bine zis garantia si mergi la shop cu el. Poti sa te interesezi si la protectia consumatorului daca este abosolut obligatoriu sa ai garantia.
Atata timp cat ai cumparat tel de la orange la ei in baza de date trebuie sa figureze sn de pe tel in consecinta sar putea sa poti apela la garantie si daca nu mai ai foaia primita de la ei. Ai grija cu cei de la orange ce sunt niste jegosi si nesimtiti si trag pielea de pe tine daca pot.
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #2 : Martie 17, 2010, 12:37:49 »
coosti
Newbie

Vezi Profilul
*

vesti bune.
am gasit contracul si garantia de la orange, l-am dus la un magazin orange din bucuresti (din cauza ca nu am gasit service-ul din pipera inr-o zi cand teceam pe acolo) si s-a intors dupa 4 zile cu problema rezolvata. Aplauze Aplauze
acum mie imi convine ca s-a rezolva problema si nu mai face asa cum facea, adica si atunci cand il scoeam din husa vibra, faza e ca eu sunt sigur ca era ceva mecanic iar cei de orange mi-au spus ca nu i-au facut decat update de soft la 3.1.3 (asta scrie si in garantie). eu unul nu cred ca era din soft pentru ca inainte de al duce la orange il resoftasem eu la 3.1.2 si facea la fel si cu jailbreak si fara.
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: