Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 07, 2012, 11:55:07
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: quickoffice  (Citit de 599 ori)
« : Decembrie 11, 2009, 12:18:32 »
sebatsea
Newbie

Vezi Profilul
*

salutari...de curand am cumparat un Iphone de la orange, nu e crack-uit, cu ultimul firmware, si am nevoie de el pentru documente word, sa pot cauta prin ele, sa le pot modifica...
am cumparat de la Apple varianta quickoffice 1.5.1, cu licenta, dar acum, cand caut ceva prin doc, merge foarte greu, si sta f mult sa se gandeasca mad2...de asemenea, scroll-ul merge destul de greu...idee e CUM sa fac sa mearga mai repede, sa nu mai stea sa se gandeasca atat de mult cursing?mentionez de asemenea ca nu am foarte multe applicatii, doar vreo 10, si alea free de la Apple... frust
AJUTOR!!!si raman dator cu o berica...sau mai multe... cheers
Memorat
« Răspunde #1 : Decembrie 11, 2009, 04:43:55 »
sebatsea
Newbie

Vezi Profilul
*

crying nu se poate sa nu stie chiar nimeni...sau am postat gresit aici?
Memorat
« Răspunde #2 : Decembrie 11, 2009, 11:18:58 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Nu stiu ce ar putea zice cineva tinand cont ca ai cumparat prog ala de la apple. Eventual sa cauti alt prog care sa faca acelasi lucru, poate e prea mare prog asta si din cauza asta se misca asa. Sau sa incerci sa faci un restore la fw si sa pui doar prog asta sa vezi cum se misca. Poate intra in conflict cu alt prog inst de tine si din cauza asta ai prob respective....
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #3 : Decembrie 14, 2009, 09:23:10 »
sebatsea
Newbie

Vezi Profilul
*

posibil si asta, numai ca nu are ce program sa ii dea conflict, ca nu mai am alt doc viewer...si nici apps prea multe....
Memorat
« Răspunde #4 : Decembrie 15, 2009, 12:52:13 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pai nu trebuie sa fie neaparat alt doc viewer tinand cont ca este un os nou de tel si apar tot mai multe prog, exista posibilitatea sa intre in conflict cu orice prog, nu avem de unde sa stim. Pe google nu ai cautat sa vezi ce zice lumea de prog asta, mai sunt si altii care au aceeasi prob sau esti singurul?
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #5 : Decembrie 21, 2009, 04:07:58 »
sebatsea
Newbie

Vezi Profilul
*

m-am tot uitat pe site-uri...si nu prea se gasesc info...nici macar cei de la quickoffice nu stiu de ce se intampla asa ceva...
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: