Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 20, 2012, 08:52:49
Sondaj
Întrebare: Ce parere aveti despre acest site??
Un site foarte tare - 3 (37.5%)
Este ok - 2 (25%)
Se poate si mai bine - 0 (0%)
Nu imi place si nu il gasesc util - 2 (25%)
Cel mai tare de care am dat pana acuma - 1 (12.5%)
Numărul votanţilor: 7

Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Cel mai tare site de online streaming pt seriale si filme!!  (Citit de 3205 ori)
« : Iulie 25, 2009, 10:00:24 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Ia in caz ca va plictisiti si aveti acces la net beliti ochii pe situ asta :

http://www.icefilms.info/

Aveti mai multe optiuni pt a vizionat un film dupa alegerea lui. Eu personal recomand varianta 3, "Go to proxys" si de preferat sa alegeti ca si server MEGAUP nu 2Shared, asta ramane la alegerea voastra. Va descurcati voi.  roll2
Pt cei care o sa il foloseasca cateva ponturi utile : trebuie sa aveti Divx player si daca nu trebuie downloadat de aicea (http://www.divx.com/en/win) dupa ce se incarca filmu dati click dreapta pe imaginea de la film respectiv pe divx player si intrati la preferences; o sa apara fereastra cu general si mai jos la "download video files to" schimbati locatia default care este si puneti in alta partitie cu spatiu mai mare, bifati "auto-save all video downloads" apoi mergeti la "download cache" bifati "enable the downlaod cache" si debifati tot inafara de "always cache at least the last downlaod video" si cam asta e. Evident ca puteti face si alte seterai decat recomand eu, fiecare dupa bunul plac. Aveti grija ca daca o sa aveti setarile astea fiecare film o sa fie downloadat si trebuie sters manual.
Puteti pune aicea si alte linkuri de filme si seriale respectand cateva conditii : filmele sau serialele sa fie HQ HD Divx sau DVDrip, sa nu fie limita de timp sau limita pe sesiune, cu alte cuvinte sa va puteti uitat non-stop si free si evident sa fie doar du divx player pt flash si java put si nu au calitatea care o are divx player.
Enjoy.
« Ultima modificare: Iulie 25, 2009, 10:24:25 de către scovik » Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #1 : Iulie 27, 2009, 09:09:19 »
Blasphemy
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

DivX Web Player suporta subtitrari externe (de pe alte hosturi sau de pe HDD)?

L.E.: M-am invartit putin pe-acolo. Nu e mai usor sa intri direct pe megaUP si sa te uiti de-acolo? 2share oricum nu functioneaza de cateva zile.
« Ultima modificare: Iulie 27, 2009, 10:12:30 de către Blasphemy » Memorat

« Răspunde #2 : Iulie 27, 2009, 09:36:26 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Nu stiu, sincer nu cred ca suporta dar nu e prob pt ca poti rula filmu cu vlc sau bsplayer sau alt prog care il folosesti tu din temporary file care il face el in locatia default sau unde pui tu sa salveze toate filmele, eu asa fac, dupa ce se incarca cativa Mb ii dau drumu cu vlc si ma uit pana la sf ca in timp ce eu ma uit el se downloadeaza, acuma nu stiu daca toate playerele stiu sa playeze default formatu care il face temporar sau daca stiu sa playeze filmu in timp ce se da si jos dar poti incerca daca nu foloseste cu incredere vlc. O daca ce il vizionezi cu alt player decat divx poti adauga si sub, respectiv nu mai te uiti direct de pe site la el ci direct de pe pc.
Memorat

« Răspunde #3 : Iulie 27, 2009, 10:15:35 »
Blasphemy
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

KMPlayerul stie. Si ruleaza si filme neterminate, fara registri facuti sau direct din arhiva. Nu m-am gandit la asta. Eu ma gandisem la o chestie sa fac in asa fel incat sa nu imi mai incarc hardul sa il vad direct de pe site cu subtitrarea mea. Sunt site-uri de stream care iti deschid direct BSPlayer cand dai click pe link. Incarci subtitrarea si... vizionare placuta. Dar site-urile sunt din tari obscure cu filmele dublate in rusa, poloneza, etc.
Memorat

« Răspunde #4 : Iulie 27, 2009, 11:38:04 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pai situ asta dat de mine are filme in eng, ma rog are filme in limba originala ca sa zic asa + ca nu poti sa te uiti la un film du divx fara sa iti incarci hdd pt ca oricum isi face un temp file unde pune filmul si de unde poti sa il stergi dupaia. Diferenta este ca divx are calitate spre deosebire de flash care e najpa si care oricum nu cred ca isi face un temporari pe undeva......
Memorat

« Răspunde #5 : Iulie 27, 2009, 05:05:22 »
Blasphemy
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

Orice isi face temp undeva. Absolut orice, de la text, html, poza pana la film. Numai ca dup-aia dispar. La asta m-am referit cand am zis ca nu vreau sa-mi incarc HDD-ul, in sesnul in care isi face un temp care la o adica se sterge automat sau se scrie peste, fara sa fiu nevoit sa-l sterg eu manual.
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: