Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 05, 2012, 11:04:12
Pagini: 1 [2]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Mockup-uri  (Citit de 93935 ori)
« Răspunde #15 : August 01, 2009, 11:19:45 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Primu este morph cum ai zis si al doilea este nokia 888, este filmuletz pe youtube cu si despre el, si este prezentat si pe site la nokia......
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #16 : August 03, 2009, 08:50:19 »
Blasphemy
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

Sunt concepturi... La Morph nu au reusit sa faca nimic altceva decat filmuletele alea. Parerea mea ca sunt atat de avangardiste incat nici peste 20 de ani nu o sa vedem asa ceva pe piata. Cel putin Morph... cine a vazut filmuletul stie despre ce vorbesc... Nanotehnologie, transparenta totala (unde  Cenzurat calului sunt componentele traditionale, fara de care nici un telefon nu poate functiona si care NU SUNT TRANSPARENTE?), tehnologie haptica, senzori chimici ( Ceee?!?!?! WTF?), panou solar pentru reincarcarea bateriei (repet, in conditiile in care telefonul e total transparent... unde-i bateria?). Ma lasi?...
La Nokia 888 e alta poveste. Eu am vazut chiar la stiri la italieni un reportaj de 3 minute cu telefonul. Au facut o demonstratie cu doua prototipuri in care il modelau pe unul intr-o anumita forma, le conectau prin bluetooth si al doilea lua forma si culoarea primului. Nimic impresionant. SIngura chestie tare la telefon e designul.
Memorat

« Răspunde #17 : August 03, 2009, 09:55:11 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pai da e designul care e altceva, cat despre morph daca te'ai uitat la stargate sg1 sau la alte seriale sf sau filme ai fii vazut de cand este tehnologia cu pocket pc sau tablete inclusiv cu mega monitoare si nb dinalea care sunt numai ecran touchscreen si stylus, pt ca pana sa apara toate astea erau doar in filme prezentate ca fiind tehnologii futuristice sau preluate de la alte rase sau extraterestrii cum este cazul sg1, deci eu zic sa stai relx ca nanotehnologia exista si si probabil se si foloseste de ceva vreme doar ca nu trebuie sa stie toata lumea de ea, asa cum nu trebuia sa stie toti oamenii ca de prin anii 80 exista motor de masina cu surse alternative de energie care nu era benzina sau motorina, ma rog produsi ai petrolului, dar interesele era prea mari ca sa fie scos pe piata asa ceva ca neah dadeau toti faliment incepand de la magnatii de petrol pana la producatorii de masini.......
Intradevar este un pic cam futuristic morph dar toata tehnologia la ala este bazata pe nanotehnologie deci se poate in teorie face orice inclusiv sa fie transparent si sa nu aiba bateria.....
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??

Pagini: 1 [2]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: