Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 22, 2012, 03:31:03
Pagini: 1 [2]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Plm de preturi de kkt la iphone 3G!!  (Citit de 2077 ori)
« Răspunde #15 : Decembrie 04, 2009, 02:39:09 »
eporteka
Vizitator

Acum aprope 20-s de ani am avut o cheie de Dacie, repatriata din Ungaria, turnata si finisata impecabil, dar in loc de cauciucul negru era din inox atasata emblema de MERGEDES. Opream si eu la mititei pe la Draganu, si ostentativ imi aruncam cheia pe masa  Smiley . Intotdeauna eram primul servit, si duduiele alea numa pe langa mine roiau.
Aveam o dacie din '83, rosie de la rugina, si la pedalier aveam o placa de lemn ca sa nu imi ud picioarele cand dadeam de o balta.  roll2
Da eram bengos, aveam chei de MERTAN  hypocrite
Memorat
« Răspunde #16 : Decembrie 04, 2009, 04:12:27 »
zaone
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Atata timp cat la noi in tara masina si tel e baza si nu altceva nu o sa fie asemenea schimbari. Cam peste tot unde mergi in romania o sa vezi pe masa tel si cheile de la masina, nu inteleg dc (poate incomodeaza buzunarul dar exista si alta locuri unde poti sa le pui nu pe masa). Era aiurea faza cu 1 leu pt ca in romania nu se practica de mult si acuma ca tot a inceput sa se practice e pt ca am avansat si noi o idee cu traiul si salariile si in plus de asta suna atractiv 1 euro tel. Toata lumea o da cu salarii de mii de euro care de in realitate sunt depinde de tare de 1500 de euro ala minim. Ca sa ai 3 4000 de auro salar trebuie sa ai si post pe masuna asa ca stai relx ca nu e chiar asa cum viseaza lumea. De ex in buc sunt salarii care ajung la standarde europene evident nu la toate firmele si evident nu pe posturi de 2 lei. Oricum am intrat in politica si nu are rost discutia.
In general in Romania se incearca prostirea clientului la maxim, si asta o stie toata lumea. "Superofertele" vor exista intotdeauna si intotdeauna multi vor pica in plasa. Strategia Orange aplicata acum pe 3G a dat roade pentru ca au vandut tot, si o vor aplica si data viitoare, so on and so forth.
Memorat

http://www.zaone.ro/ - tutoriale iPhone jailbreaking, decodare, stiri IT zilnice.
« Răspunde #17 : Decembrie 04, 2009, 04:40:38 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pai se prosteste pt caare pe cine prostii. Chiar si cu preturile destul de mari la 3G cand a aparut si acuma la 3GS sunt destui care au abonament la orange numai pt tel ala si sunt destui care au cumpart tel la liber doar pt ca e la moda. Asa merg lucrurile in romania. Daca vecinu are tu dc sa nu ai. Nu conteaza ca vecinu isi permite si tu mori de foame, dar ai si tu ce are vecinu....... roll2 roll2 roll2 roll2 roll2 roll2
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #18 : Decembrie 04, 2009, 05:07:09 »
zaone
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Pai se prosteste pt caare pe cine prostii. Chiar si cu preturile destul de mari la 3G cand a aparut si acuma la 3GS sunt destui care au abonament la orange numai pt tel ala si sunt destui care au cumpart tel la liber doar pt ca e la moda. Asa merg lucrurile in romania. Daca vecinu are tu dc sa nu ai. Nu conteaza ca vecinu isi permite si tu mori de foame, dar ai si tu ce are vecinu....... roll2 roll2 roll2 roll2 roll2 roll2
Eu l`am luat la pret standard si nu muream de foame atunci, nici acum, nu generaliza, daca un om isi permite sa ia ceva asta nu inseamna ca o face intotdeauna doar "pentru ca e la moda".
Memorat

http://www.zaone.ro/ - tutoriale iPhone jailbreaking, decodare, stiri IT zilnice.
« Răspunde #19 : Decembrie 04, 2009, 07:32:10 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Unde dai si unde crapa. In primu rand nu am generalizat, in al doilea rand de obicei  deci DE OBICEI romanul asa face, cumpara ceva pt ca e la moda fie ca e masina, blugi rupti in cur, tel sau caciula cu guler. Eu nu am zis ca mori tu de foame sau nu eu am zis ca sunt oameni care mor de foame dar ei dau bani pe lucruri inutile nu neaparat tel sau mai stiu eu ce. Adica daca ai 100 de lei pt o luna nu mergi in prima magazin care il vezi si iti iei o bluza da tu o luna duapai nu ai ce sa manci si bluze ai destule. Nici eu nu mor de foame dar pt asta nu dau bani am pulea pe iphone 3GS doar asa ca sa am si eu tel. Cu banii aia pot face multe alte chestii, pot merge in concediu sau pot sa traiesc bine de pe urma lor, pot sa platesc o chirie.
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??

Pagini: 1 [2]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: