Acolo e 99 $ tel la un anumit tip de abonament care e pe la 60$ pe luna
Eu am dat 250 Euro la un abonament de 47 euro pe luna timp de 2 ani ,inafara faptului ca sunt fraer

....... pretul este mult peste ce plateste un american + ca la abonamentul de 60 $ de la ei are inclus trafic de date
nelimitat ,eu am maxim 1 GB pe luna ,300 minute in orice retea si 100 sms-uri ,la ei mms-urile sunt incluse in abonament si pentru cei care si-au facut abonamentul inainte de FW 3.0 ca si cum ar fi un sms normal ,la noi iti dau 35 mms pe luna doar daca ai un abonament nou ,altfel platesti .
Asta e oferta lor pentru abonati
Data plans must be purchased in addition to standard calling plans, which will begin at $40 for both home and business users and include at least 450 minutes of calling time, 5,000 evening and weekend minutes, 200 SMS text messages, and Visual Voicemail.
iar un data plan pentru trafic nelimtat
pe internet costa 30 $ http://www.appleinsider.com/articles/08/06/09/att_prices_iphone_3g_data_plan_at_30_nixes_rev_share_deal.htmldaca faci un calcul la cursul zilei o sa iti iasa exact abonamentul din RO 47,390 Euro

,si trebuie sa mai si tii cont ca si americani se plang de cat de mare este factura la telefon .Varianta ca s-ar fabrica la ei si deaia este mai ieftin iese din calcul ,telefonul este proiectat in California si asamblat in China

,cu asta am cam zist tot ....si daca e 199 $ telefonu tot e mult mai ieftin la ei ,iar ca si comparatie salar-ul pe domeniu unde lucrez eu este in jur (media) de 800 E la noi iar in SUA e minim 10 000 $