Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 22, 2012, 03:42:40
Sondaj
Întrebare: Ce solutii avem
facem o petitie sa se renunte la exclusvitate
nu mai cumparam de la Orange nimic
Nu mai cumparam iPhone ,si apple este la fel de vinovat
aruncam cu oua cand vedem pe strada pe  Thierry Millet sau Richard Moat
strangem bani si ii dam in judecata .........Cheesy

Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Cei de la Orange ne cred fraieri ...........  (Citit de 2668 ori)
« : Iulie 28, 2009, 12:51:16 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Motivul pentru care spun asta este lista de preturi pe care acestia o afisaza ,sunt mai mari decat erau cele de 3G anul trecut cu toate ca in oricare alta tara acestea au ramas neschimbate si pe deasupra cele de la 3G de anu trecut atingeau deja pragul nesimtirii .Am impresia ca toate firmele straine ce intra pe piata romaneasca se molipsesc cu virusul "hai sa futem clienti pana nu mai pot" ,chiar mi se pare o nesimtire sa vii cu preturile aste in romania in timp ce in Germania ti se ofera telefonul gratis la abonamente similare .Chiar si vecini Unguri au preturi mult mai bune si acolo este adus tot de T-mobile ca si in Germania .

Orange - Romania

http://www.orange.ro/iphone/oferta-ro.html

T-mobile - Ungaria

http://www.mobilissimo.ro/stiri-apple/pretul-lui-iphone-3gs-dezvaluit-oficial-la-vecini,-prin-t-mobile,-deocamdata_6057.html
« Ultima modificare: Iulie 28, 2009, 11:14:32 de către AdrianTM » Memorat

It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me

www.bmw-i.tk
« Răspunde #1 : Iulie 28, 2009, 12:54:25 »
PoisoN
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

Penibil. Nici nu ma gandesc sa il cumpar  cheers
Memorat
« Răspunde #2 : Iulie 28, 2009, 03:27:35 »
pdante
Full Member

Vezi Profilul WWW

Hmm... Am avut dreptate. Preturile sunt la fel de nesimtite ca si la 3G. Problema este alta ca sunt o groaza de "fraieri" sau de "copilasi" cu bani care sunt gata sa dea banii astia. Si atunci Orange va argumenta ca 3GS a prins si in Romania.

Si ca sa vedeti cat de varza sunt:
abonament de 19 euro - 200 minute
abonament de 39 euro - 300 minute
Pai mai bine luam 2 de 19 euro si e mai avantajos.

Bleah... Iar cu votul de mai sus... Am votat pentru renuntarea la exclusivitatea Orange in Romania, dar cine sa ne auda. Suntem prea mici, copilasi!

Memorat

Dan P.
iPhone-ul mi-a ruinat viata sociala!
« Răspunde #3 : Iulie 28, 2009, 03:38:06 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

@ pdante  

Tin sa te completez ,preturile abonamentelor sunt la fel ca la 3G da preturile la telefon sunt si mai nesimtite decat anul trecut .Nici nu vreau sa imi imaginez ,ce preturi au daca ai deja un abonament iPhone si vrei sa il prelungesti ca sa ai parte de 3GS probabil te costa mai mult decat daca l-ai lua la liber .
Ei chiar ne cred atat de prosti cum ca nu ne-am da seama ca pe acel abonament cu minute ,date si sms nu ii costa absolut nimic in plus inafara intretinerii retelei ,pot vorbi 1 minut sau 1000 de minute ,costurile lor de intretinere sunt identice ,singura diferenta este ca la un abonament de genul celor pentru iPhone ei fac niste profituri extrem de nesimtite .

Cu ocazia asta am sa fac subiectul Sticky pana cand Orange schimba conducere de la "Romanica" si scad din preturi ...............adica forewer  Cenzurat
« Ultima modificare: Iulie 28, 2009, 03:42:25 de către AdrianTM » Memorat

www.bmw-i.tk
« Răspunde #4 : Iulie 28, 2009, 05:49:13 »
DominatoR
Full Member

Vezi Profilul

Preturile mi se par mari, dar ca peste tot, in restul tarilor ..
Memorat
« Răspunde #5 : Iulie 28, 2009, 06:25:21 »
PoisoN
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

Eu unu nu inteleg de ce si cele pe care le iei la liber sunt codate pe orange ? Eu unu am luat 3G anul trecut in perioada asta si mi-au spus ca e codat pe orange abia cand l-am ridicat deci ... evident inca 100 euro pentru decodare. Eu unul nu pot avea incredere in ultrasn0w, nu poti stii cand nu mai face fata updateurilor.

Edit: Cum ar fi fost sa aiba o oferta ca nu stiu ce dealer din afara ... pret redus pentru cei care au luat 3G, sau schimb pe schimb ca la AT&T
« Ultima modificare: Iulie 28, 2009, 06:27:41 de către PoisoN » Memorat
« Răspunde #6 : Iulie 28, 2009, 10:56:42 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Prob e grava si rezovarea e simpla : romania este de foarte mult timp in topul tarilor unde saracia e la putere dar masinile de ultima ora si tel de mii de euro nu lipsesc de pe nici o masa de terasa si din nici un buzunar de poponar.
Evident ca sunt preturile cum sunt din moment ce mult la % (nu zic cat ca ne speriem) din populatia romanie este proasta de bubuie si isi fac credite si se baga in datorii cu bancile sa isi cumpere electronice de tot felul de la tel la plasme pe care nu stiu sa le fol si nu stiu ce fac. Normal ca orange a vazut ca de cand sunt in romania au avut vanzari pt ca oameni sunt prosti si cumpara si dau bani si tac si accepta toate cacaturile. Sunt curios daca la noi in tara exista vreo lege care sa impiedice retelele de tel mobila sa blocheze terminalele care sunt vandute free si fara abonament si care au preturi de iti rup pula...
E ca si cum mergi la reprezentanta oficiala Nokia din CJ sau alt jud si cumperi un tel cu 20 de mil si e blocat fie pe tara in care a fost facut (sa zicem ca nu e rom) fie pe Finlanda, ce tare nu sa dai 20 de mil si sa nu poti sa il folosesti decat in alta tara pt ca nu merge cu cartele din tara ta. Ba chiar mai mult sa mai iti ceara inca cateva sute de euro sa il ai deblocat.
Oricum trebuie luata in considerare cea mai inteleapta vorba de pana acuma : "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu". Sa faca orange cat vor iphone ca ma pis pe ei orange si pe el 3GS, mai bine nu il iau oricum si 3G era exagerat la pret, adica in state era cu 200$ desi e facut in asia si la noi ajungea cu 300-400-500 de euro, mai laso in pula de treaba...
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #7 : Iulie 29, 2009, 12:50:44 »
PoisoN
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

ai karma +1 pt asta scovik Cheesy
Memorat
« Răspunde #8 : Septembrie 23, 2009, 10:27:29 »
PsY2005
Newbie

Vezi Profilul
*

Prob e grava si rezovarea e simpla : romania este de foarte mult timp in topul tarilor unde saracia e la putere dar masinile de ultima ora si tel de mii de euro nu lipsesc de pe nici o masa de terasa si din nici un buzunar de poponar.
Evident ca sunt preturile cum sunt din moment ce mult la % (nu zic cat ca ne speriem) din populatia romanie este proasta de bubuie si isi fac credite si se baga in datorii cu bancile sa isi cumpere electronice de tot felul de la tel la plasme pe care nu stiu sa le fol si nu stiu ce fac. Normal ca orange a vazut ca de cand sunt in romania au avut vanzari pt ca oameni sunt prosti si cumpara si dau bani si tac si accepta toate cacaturile. Sunt curios daca la noi in tara exista vreo lege care sa impiedice retelele de tel mobila sa blocheze terminalele care sunt vandute free si fara abonament si care au preturi de iti rup pula...
E ca si cum mergi la reprezentanta oficiala Nokia din CJ sau alt jud si cumperi un tel cu 20 de mil si e blocat fie pe tara in care a fost facut (sa zicem ca nu e rom) fie pe Finlanda, ce tare nu sa dai 20 de mil si sa nu poti sa il folosesti decat in alta tara pt ca nu merge cu cartele din tara ta. Ba chiar mai mult sa mai iti ceara inca cateva sute de euro sa il ai deblocat.
Oricum trebuie luata in considerare cea mai inteleapta vorba de pana acuma : "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu". Sa faca orange cat vor iphone ca ma pis pe ei orange si pe el 3GS, mai bine nu il iau oricum si 3G era exagerat la pret, adica in state era cu 200$ desi e facut in asia si la noi ajungea cu 300-400-500 de euro, mai laso in pula de treaba...

Da ,  si eu mi-am pus aceasta problema . Cum la altii e mai ieftin ca la noi si ei au si salarii de 10 ori mai mari ca ale noastre. De ex in At&t   IPhone 3G = 99$  ( http://www.apple.com/iphone/buy/ )  ,  nu inteleg de ce au aceqasta politica Orange , sa vindem putin si scump  decat sa vindem mai ieftin si mai mult Smiley , dar poate e o regula impusa de Apple pt o anumita "trapta " a societatii cu nivelul de trai peste mediu.

PS -- Eu zic ca noi romanii suntem   bash ...  .....
Memorat
« Răspunde #9 : Septembrie 23, 2009, 05:34:40 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pai in primu rand nu poti compara SUA cu alta tara si nici Romania cu alta tara. Acolo e 99 $ tel la un anumit tip de abonament care e pe la 60$ pe luna si ai mai nimic inclus in el + ca esti obligat sa il faci pe 2 ani asa ca nah calculeaza cam cat iasa. La noi pretul tel e in functie de abonamentul care il vrei si de perioada pt ca e minim 12 luni si maxim 24. Acuma daca tragi linie probabil ca pretul final al tel din state cu abonament platit pe 24 de luni si cel de la noi tot cu un abonamament pe 24 de luni e cam acelasi, poate e un pic mai mare oricum nu are importanta. Mai e chestia ca la noi cu cat e mai scump un tel cu atat o sa fie mai cumparat. Uitate la 8800 ca e un kkt de tel da costa jdemilioane pt ca din carbon sau titan sau aur, fix pula pt ca se cumpara de oameni care vot sa para sau sa fie. Acelasi lucru e cu orice alt tel care e la moda si e in voga, sunt cacalau care cumpara doar ca sa aiba si ei si dupa 2 luni il vand sau cumpara altu pt a li se pare ca e de kkt sau e prea mult pt ei un asemenea tel. Apple sa impus pe piata prin calitatea produselor si prin aspec si are si dc as aiba preturi mari pt ca p-urile de la ei sunt fie un monitor cu tastatura si mouse (mon in care e si unitatea centrala) fie sunt niste pc-uri mici si patrate care nu ocupa loc si nu fac zgomot ca sa nu mai spun de sistemul de operare care e foarte stabil.
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #10 : Septembrie 23, 2009, 07:04:14 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Citat
Acolo e 99 $ tel la un anumit tip de abonament care e pe la 60$ pe luna

Eu am dat 250 Euro la un abonament de 47 euro pe luna timp de 2 ani ,inafara faptului ca sunt fraer  dribble....... pretul este mult peste ce plateste un american + ca la abonamentul de 60 $ de la ei are inclus trafic de date nelimitat ,eu am maxim 1 GB pe luna ,300 minute in orice retea si 100 sms-uri ,la ei mms-urile sunt incluse in abonament si pentru cei care si-au facut abonamentul inainte de FW 3.0 ca si cum ar fi un sms normal ,la noi iti dau 35 mms pe luna doar daca ai un abonament nou ,altfel platesti .
Asta e oferta lor pentru abonati
Citat
Data plans must be purchased in addition to standard calling plans, which will begin at $40 for both home and business users and include at least 450 minutes of calling time, 5,000 evening and weekend minutes, 200 SMS text messages, and Visual Voicemail.

iar un data plan pentru trafic nelimtat pe internet costa 30 $
http://www.appleinsider.com/articles/08/06/09/att_prices_iphone_3g_data_plan_at_30_nixes_rev_share_deal.html
daca faci un calcul la cursul zilei o sa iti iasa exact abonamentul din RO 47,390 Euro  mad ,si trebuie sa mai si tii cont ca si americani se plang de cat de mare este factura la telefon .Varianta ca s-ar fabrica la ei si deaia este mai ieftin iese din calcul ,telefonul este proiectat in California si asamblat in China  bicycle ,cu asta am cam zist tot ....si daca e 199 $ telefonu tot e mult mai ieftin la ei ,iar ca si comparatie salar-ul pe domeniu unde lucrez eu este in jur (media) de 800 E la noi iar in SUA e minim 10 000 $  roll2
« Ultima modificare: Septembrie 23, 2009, 07:05:51 de către AdrianTM » Memorat

www.bmw-i.tk
« Răspunde #11 : Septembrie 24, 2009, 09:06:44 »
PsY2005
Newbie

Vezi Profilul
*

Da , aveti dreptate ,  e cu abonament. Oricum mi se pare exagerat de scump  ewpu  la noi , de exemplu iphone 3gs 32gb , am lesinat cand am vz pretul  no
Memorat
« Răspunde #12 : Septembrie 24, 2009, 01:42:42 »
div
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Cei de la Orange au o politica extrem de ciudata referitoare la iPhone. Dau toate semnele ca nu vor sa-l vanda, de parca s-ar fi trezit cu el pe cap si il vand din obligatie. Pe langa tarifele exagerate, o problema reala este lipsa stocului. Nu cred ca au avut vreo perioada continua mai mare de 10 zile in care telefonul sa fie pe stoc. De fiecare data au comandat doar in jur de 100 de bucati, care s-au vandut imediat, pentru ca apoi sa urmeze o perioada de cel putin o saptamana de pauza, cu stoc 0. Eu am stat 2 saptamani pana am reusit sa-l cumpar de la Orange, iar in prezent se asteapta si mai mult de o luna. Inutil sa spun ca telefonul nu se gaseste in nici un Orange Shop iar putinele bucati comandate se aduc doar pt. vanzarea online, care are hibele ei.
Memorat
« Răspunde #13 : Septembrie 25, 2009, 10:04:37 »
PsY2005
Newbie

Vezi Profilul
*

Nu inteleg de ce nu lasa pe Vodafone sa vanda , chiar daca sunt fan Orange.
Eu totusi cred ca e o strategie de piata , ca nu sunt pristi aia de la Apple , fac si ei statistici si nu le convine sa nu vanda marfa Smiley
Memorat
« Răspunde #14 : Septembrie 25, 2009, 10:16:02 »
div
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Eu in continuare cred ca e o politica proasta a celor de la Orange. De exemplu, am aflat ca au ramas cu multe iPhone 3G in stoc, de care incearca sa scape. In loc sa lanseze o promotie pentru ele, prefera sa faulteze vanzarile 3GS-ului, pentru ca un potential cumparator  sa nu aiba incotro si sa cumpere 3G-ul.
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: