Nu stiu jocuri mai noi ca nu am mai cautat in ultima vreme. Mai nou, eu pe iPhone citesc.

Iti pot recomanda cateva jocuri vechi dar care mie mi-au placut. Pe unele le-am terminat deja pe altele inca le mai joc.
Terminator (3rd person shooter), NFS Undercover (race, evident), Spore (nu stiu sa-l incadrez dar e fain), Assasins Creed (aduce mai mult a RPG), Hero of Sparta (asemanator cu Assasin's Creed; la asta gasesti screen-uri si recenzii prin topicul asta), LUX (strategie usoara), Cube Runner (joculet dragut pentru accelerator), Dactyl (joculet de viteza de reactie; simplu dar antrenant), Tap Defense (Tower Defense), Stone Loops of Jurassica (gen Luxor, cu un tip de joc nou), Toki Tori (puzzle game foarte amuzant gen batranul Lemmings; mie imi place mult dar dupa cateva nivele jucate incepe sa se ingreuneze si trebuie sa-l restartez), Poker Quest (un soi de poker jucat cu zaruri; are un soi de linie narativa, pentru ca joci cu zeii egipteni pe masura ce urci dea lungul Nilului si colectionezi comori in functie de questuri rezolvate prin combinatiile castigatoare; de asemenea deblochezi alte seturi de zaruri de fiecare data cand dai Five of a Kind si castigi).
Cam atat. Sper sa te multumeasca.