Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 22, 2012, 04:20:44
Pagini: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22   În jos
  Imprimă  
Subiect: Aplicatii utile !  (Citit de 30423 ori)
« Răspunde #120 : Noiembrie 01, 2008, 09:35:14 »
k_rdl
kierkegaard
k_rdl
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

dragos.
cont free pe itunes
faci asa.

in iTunes Store. jos pe pagina gasesti country - schimba cu UK
du'te la top free aps sau ceva de genu`. alegi o aplicatie d'acolo.-> get app
create new account -> completezi si la payment method alegi none. !
si te descurci dupa Smiley ai cont pt aplicatii free pe itunes.

succes !
Memorat

http://myspace.com/instinctrecs - 5 mc polivalenti dau in exclusivitate ..
« Răspunde #121 : Noiembrie 01, 2008, 10:37:46 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

varianta lui kierkegaard merge si pe itunes Romania in daca nu gasesti adresa de UK
Memorat

It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me

www.bmw-i.tk
« Răspunde #122 : Noiembrie 03, 2008, 04:39:23 »
marius_125
Newbie

Vezi Profilul
*

Salutare! Stie careva cum pot face rost de niste coduri de activare pentru niste jocuri luate din installer de la adikus?
Ma refer la biliard si la table. Imi tot cere un codul, dar nu stiu de unde sa fac rost de el.Daca stie cineva va rog scrieti-mi la marius_125@yahoo.com
Memorat
« Răspunde #123 : Noiembrie 04, 2008, 10:56:38 »
pupici
Newbie

Vezi Profilul
*

Inainte de toate ca sa evit o eventuala bila neagra : imi cer scuze anticipat daca in regulament scrie ca nu am voie sa fac reclama ( pretext: a citit cineva, vreodata, pe vreun forum, sau oriunde in alta parte, in toata lumea asta regulamentul ?!)

OK, astea fiind spuse vroiam sa va propun un accesoriu pentru protectia iPhone-ului atat cel din prima generatie (my favorite) cat si cel 3G. Produsul este foarte cunoscut pe plan mondial, dar pe planul tarii noastre este la inceput si a-si vrea sa il fac putin mai cunoscut randul utilizatorilor iPhone.

Produsul se numeste  invisibleSHIELD si este fabricat in SUA unde a si apartut pentru prima data acum 3ani. Un punct impotant(dupa parerea mea) este precizarea ca  materialul din care este fabricata folia invisibleSHIELD este folosit la invelirea elicelor de elicopter din cadrul armatei US pentru a le proteja de eventualele avarii ce puteau surveni din cauza vitezei .
invisibleSHIELD este o folie de protectie pentru iPhone cat si pentru o gama de aproximativ 2000 de alte telefoane mobile, care nu protejeaza doar ecranul, ci intreg aparatul oferindu-i astfel o protectie de 1a clasa.
  Folia pentru iPhone 1st Gen cat si cea pentru iPhone 3G sunt compuse din 3 parti:
1pentru ecran
1pentru butonul de Home
1petru spate care se pliaza si pe laterale cat si pe colturi
Plus de asta folia invisibleSHIELD lasa libere porturile de casti, portul de incarcator/cablu de date cat si lentila camerei.
Materialul este poliuretan iar Garantia produsului este pe toata durata de viata a gadgetului vostru.

Cateva puncte forte: nu lasa urme, nu ingreuneaza touch-ul in nici un fel; in timpul aplicari folia poate fi pozitionata cu varful degetelor pentru ca nu este deloc lipicioasa, oricine poate sa faca o montare perfecta, chiar si dupa o aplicare neatenta folia se spala cu apa si poate fi refolosita in orice moment; foarte, foarte rezistenta la actiuni exterioare; este aproape invizibila pe telefon; este singurul produs de acest fel care ofera garantie in pachet; comenzile pe Bucuresti sunt gratuite.

Daca v-am facut curiosi si doriti mai multe detalii va rog sa nu ezitati sa vizitati pagina noastra.
Va multumesc pentru ascultare si va asteptam cu drag. O zi cat mai frumoasa!  Bby!
« Ultima modificare: Noiembrie 05, 2008, 02:56:34 de către Alex » Memorat
« Răspunde #124 : Noiembrie 05, 2008, 02:57:21 »
Alex
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Daca vrei sa faci reclama, poti incepe o discutie in categoria Vanzare.
Memorat

« Răspunde #125 : Noiembrie 08, 2008, 08:46:44 »
dubz
Newbie

Vezi Profilul
*

Vreo aplicatie gen SpoofApp stie cineva? http://www.spoofapp.com/ E super tare si chiar as cumpara-o, dar nu merge decat in US si CAN.
Sau macar o app care sa poate inregistra convorbirea...
Memorat
« Răspunde #126 : Noiembrie 21, 2008, 11:45:26 »
valente
Newbie

Vezi Profilul
*

din Cydia: Livecliq, si puteti face live stream direct pe internet pe siteul livecliq.net, cat si inregistra videos.
Foarte tare
Memorat
« Răspunde #127 : Noiembrie 21, 2008, 01:05:14 »
cezarbt
Newbie

Vezi Profilul
*

de unde pot instala MagicPad, in`afara de Itunes app unde cu cu cash?
Memorat
« Răspunde #128 : Noiembrie 21, 2008, 01:15:44 »
Alex
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

@cezarbt: ia vezi http://appulo.us/appdb/.
Memorat

« Răspunde #129 : Noiembrie 21, 2008, 01:21:24 »
Alex
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

@cezarbt: uite ce trebuie sa faci inainte de a downloada aplicatii: http://www.iphonedownloadblog.com/2008/08/04/how-to-add-ipa-apps-to-your-iphone/
Memorat

« Răspunde #130 : Noiembrie 24, 2008, 04:53:12 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Stie cineva ceva skinuri faine pt tastatura?? Eu am gasit ceva de genu http://www.iphoneskinning.com/2008/05/iphone-keyboard-skins.html si aia pe alb care e ca tastatura de mac arata bine dar ma gandeam la ceva mai direferit nu tot skinurile astea clasice. Ms
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #131 : Noiembrie 24, 2008, 07:18:44 »
krapoo2004
Newbie

Vezi Profilul
*

stie  cineva  un program pentru a  face  video cu iphone?  shi daca e posibil sa fie  shi free..Cheesy
Memorat
« Răspunde #132 : Noiembrie 24, 2008, 09:09:38 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

@  krapoo2004 : cycorde cauti tu si in cydia il gasesti.
Memorat

« Răspunde #133 : Noiembrie 27, 2008, 08:18:48 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

No acuma acuma =))......care stie ceva program sau cum pot sa micsorez bara de slide si aia unde iti zice cat e ceasu si ce data ce zi si ce luna este. Vreau sa fie un pic mai mici nu de alta dar inca nu sunt chior si nu cred ca am nevoie de ele asa de mari. Stiu ca poate este stupid dar nah, am si eu pitici mei. Am gasit si cum sa schimbi scrisu  de la unlock dar aia e mai complicat 1 pic, o sa postez step by step dupa ce fac eu si vada daca e ok procesul si daca nu sunt sanse ca toti nooby sa isi beseasca tel. In principiu eu am mai mult nevoie de locatia exacta a celor 2 bari (cea cu slide to unlock si aia cu ora zi luna), ca de acolo ma descurc cu exportatul lor si cu resize nu e mare lucru. Prob e ca nu stiu daca se poate pt ca pana acuma am tot cautat pe net dar nu am gasit nimica de genu doar sa schimbi sageata de la slide si skinu de la slide si de bara de sus nimic, yoc. Idei? Sugestii? Pareri?
Memorat

« Răspunde #134 : Noiembrie 27, 2008, 09:05:57 »
k_rdl
kierkegaard
k_rdl
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

@scovik. schimbarea textului de la "slide to unlock" la altceva se face cu customizer :-?? nu inteleg unde e marea greutate. mie unu mi se pare o chestie :-?? extrem de usoara.
Memorat

http://myspace.com/instinctrecs - 5 mc polivalenti dau in exclusivitate ..

Pagini: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: