Inainte de toate ca sa evit o eventuala bila neagra : imi cer scuze anticipat daca in regulament scrie ca nu am voie sa fac reclama ( pretext: a citit cineva, vreodata, pe vreun forum, sau oriunde in alta parte, in toata lumea asta regulamentul ?!)
OK, astea fiind spuse vroiam sa va propun un accesoriu pentru protectia iPhone-ului atat cel din prima generatie (my favorite) cat si cel 3G. Produsul este foarte cunoscut pe plan mondial, dar pe planul tarii noastre este la inceput si a-si vrea sa il fac putin mai cunoscut randul utilizatorilor iPhone.
Produsul se numeste
invisibleSHIELD si este fabricat in SUA unde a si apartut pentru prima data acum 3ani. Un punct impotant(dupa parerea mea) este precizarea ca materialul din care este fabricata folia
invisibleSHIELD este folosit la invelirea elicelor de elicopter din cadrul armatei US pentru a le proteja de eventualele avarii ce puteau surveni din cauza vitezei .
invisibleSHIELD este o folie de protectie pentru iPhone cat si pentru o gama de aproximativ 2000 de alte telefoane mobile, care nu protejeaza doar ecranul, ci intreg aparatul oferindu-i astfel o protectie de 1a clasa.
Folia pentru iPhone 1st Gen cat si cea pentru iPhone 3G sunt compuse din 3 parti:
1pentru ecran
1pentru butonul de Home
1petru spate care se pliaza si pe laterale cat si pe colturi
Plus de asta folia invisibleSHIELD lasa libere porturile de casti, portul de incarcator/cablu de date cat si lentila camerei.
Materialul este poliuretan iar Garantia produsului este pe toata durata de viata a gadgetului vostru.
Cateva puncte forte: nu lasa urme, nu ingreuneaza touch-ul in nici un fel; in timpul aplicari folia poate fi pozitionata cu varful degetelor pentru ca nu este deloc lipicioasa, oricine poate sa faca o montare perfecta, chiar si dupa o aplicare neatenta folia se spala cu apa si poate fi refolosita in orice moment; foarte, foarte rezistenta la actiuni exterioare; este aproape invizibila pe telefon; este singurul produs de acest fel care ofera garantie in pachet; comenzile pe Bucuresti sunt gratuite.
Daca v-am facut curiosi si doriti mai multe detalii va rog sa nu ezitati sa vizitati
pagina noastra.Va multumesc pentru ascultare si va asteptam cu drag. O zi cat mai frumoasa! Bby!