Buna tuturor, nou la voi pe forum, am primit un iphone de ziua mea si vad ca nu am o gramada din problemele care la aveti majoritatea, daca vreti jocuri si aplicatii moka, tel tre sa fie jailbreak sa aveti instalat pe el cydia sau installer pe aplicatii gratuite, intrati de exemplu pe
www.appulo.us gasiti vreo 10000 de chestii moka, downloadati de acolo , tre sa aveti instalat in windows sau ce folositi Itunes , ce ati descarcat de pe appulo.us dati dublu clik, o sa vedeti ca il instaleaza in itunes in applications din library, dupa care mergeti pe tel in itunes si le bifati si le sincronizati si distractie mare ca sunt gata crakuite, no monney needed!!!:P
care aveti cydia instalat tre sa ii bagti si surse de unde sa caute daca cautati ceva program anume, pt bluetooth de ex am dowloadat o versiune crackuita de pe Xsellize.com/cydia/ (linkul asta trebuie bagat in cydia la surse ) programul sn IBluetooth si luat de aici e moka si crakuit, l-am verificat si merge transfer prin blueth cu orice telefon .
de pe cydia mai merita de ex si Cycorder care va permite sa filmati cu tel nu doar sa faceti poze
de pe Appulo.us :
winter board( personalizare telefon)
Air mouse(folosesti iphone ca mouse wireless)
Folders( e f util pt documente de ex)
Qtranslator(translate din orice limba aproape)
DocScanner
QuickOffice (excel,word,pp etc)
si la jocuri...........:
Assasins Creed (e cel mai tare)
terminator
Star trek
AFD
Labyrinth
Resident evil
G-force
Siberian Strike
The Deep(pinball tare)
fast& furious
NFS undercover
Ibartender pt cocktails
etc.
bafta la downloadat si luati-va incarcatorul cu voi ca veti ramane sigur fara baterie:P
pt nelamuriri mail la
catalinmarginean@gmail.com