Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 07, 2012, 11:36:14
Pagini: 1 ... 19 20 [21] 22   În jos
  Imprimă  
Subiect: Aplicatii utile !  (Citit de 26906 ori)
« Răspunde #300 : Februarie 26, 2010, 12:10:05 »
vad
Newbie

Vezi Profilul
*

multumesc...ffff interesant site-ul
Memorat
« Răspunde #301 : Februarie 26, 2010, 10:29:02 »
dondan
Newbie

Vezi Profilul
*

Daca intereseaza pe cineva aplicatia Dropbox este la free pe apps store
descarci aplicatia pe iphone si iti faci un cont pe dropbox apoi primesti un mail si urmezi instructiunile.iti da un link de unde descarci si instalezi pe calculator dropbox si te bucuri de aplicatie.utila zic eu.
Memorat
« Răspunde #302 : Martie 23, 2010, 11:54:10 »
dusa_ml
Newbie

Vezi Profilul
*

n-ar fi o problema sa umblii cu 2 tel dupa tine. eu tin 3 dupa mine zi de zi. Wink
pai atunci cand faci sync cu itunes ti le salveaza si pe alea noi (de contacte zic) pe calculator.deci le ai in siguranta.nu stiu nicio aplicatie care sa faca ce vrei tu.

am sincronizat contactele cu calcu dar nu le gasesc...nu il am de mult si nu ma pricep,help hypocrite
Memorat
« Răspunde #303 : Martie 24, 2010, 11:26:41 »
rekul05
Newbie

Vezi Profilul
*

am sincronizat contactele cu calcu dar nu le gasesc...nu il am de mult si nu ma pricep,help hypocrite

Eu mi-am sincronizat contactele cu Microsoft Outlook prin iTunes. Trebuie sa bifezi pe acolo! Nu stiu sa zic exact pentru ca nu sunt acasa. Dupa sincronizare poti sa faci ce vrei cu contactele in Microsoft Outlook, sa le exporti in alte telefoane, etc...
In cazul tau, daca ai Microsoft Outlook din pachetul Microsoft Office si ai bifat treaba asta, deschizi M.Outlook si le gasesti acolo.

Memorat
« Răspunde #304 : Martie 30, 2010, 06:55:07 »
LicuBogdan95
Newbie

Vezi Profilul
*

SAlut de pasti vreau sami iau un i phone 3gs . Din cate am citit am aflat multe lucruri noi , dar nam inteles anumiti termeni ca "frimware", adik am inteles ceva dar nu prea bine . deci de unda afli frimware-ul unui iphone ? si cate feluri de aplicatii exista? Sper sa nu va enervati daca am  pus intrebari stupide Ajutor! Ajutor! Sad Sad
Memorat
« Răspunde #305 : Martie 31, 2010, 08:31:33 »
k_rdl
kierkegaard
k_rdl
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Firmware-ul unui iPhone, orice iPhone, il poti alfa din Settings->General->About->Version.
Cate feluri de aplicatii? Oficiale, din AppStore si din Cydia/Icy/Alte 3rd party-uri. Daca la asta te refereai. Pune intrebarea mai clar in caz ca nu ti-am raspuns la ea.
Memorat

http://myspace.com/instinctrecs - 5 mc polivalenti dau in exclusivitate ..
« Răspunde #306 : Martie 31, 2010, 10:33:50 »
LicuBogdan95
Newbie

Vezi Profilul
*

multumesc mult , dar pt fiecare firmware trebuie alt.......... program din ala de facut jailbrake? Undecided Undecided Roll Eyes Roll Eyes Huh? Huh?
Memorat
« Răspunde #307 : Aprilie 06, 2010, 09:28:38 »
k_rdl
kierkegaard
k_rdl
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Da, bineinteles.
De fapt, trebuie alta versiune a acelasi program de jailbreak.
Memorat

http://myspace.com/instinctrecs - 5 mc polivalenti dau in exclusivitate ..
« Răspunde #308 : Aprilie 26, 2010, 12:27:41 »
Rares01
Newbie

Vezi Profilul
*

Exista o aplicatie ce poate detecta nr de telefon atunci cand esti sunat cu nr ascus?
Memorat

Cand nu stiu...intreb                                                    e mare lucru sa intinzi o mana unui om cazut
« Răspunde #309 : Iunie 15, 2010, 01:38:55 »
clau
Jr. Member

Vezi Profilul
**

O aplicatie care sa inchida functia de iPod dupa un timp setat de mine ?
Memorat

« Răspunde #310 : Iunie 15, 2010, 01:54:06 »
vivi97
Newbie

Vezi Profilul
*

O aplicatie care sa inchida functia de iPod dupa un timp setat de mine ?

Ai aceasta optiune in:  Clock - Timer - When Timer End
Memorat
« Răspunde #311 : Iunie 29, 2010, 04:53:27 »
Verde
Newbie

Vezi Profilul
*

FHM a lansat singura aplicatie iPhone romaneasca gratuita dedicata Campionatului Mondial de Fotbal 2010: FHM CM ’10. In fiecare secunda, ai cu tine rezultate, stiri si informatii actualizate in timp real si poti afla, de oriunde ai fi, care echipa se apropie de mult ravnita finala din 11 iulie.

Daca esti posesor de iPhone si inca nu ai apucat sa descoperi aplicatia noastra dedicata Mondialului sud-african, ai inca sansa sa o descarci din App Store pentru a fi conectat la cele mai importante faze ale Cupei Mondiale.

Pentru cei mai aprigi dintre microbisti, aplicatia FHM CM ’10 ofera o istorie detaliata a tuturor editiilor de Campionat Mondial de pana acum, dar si o trecere in revista a tuturor mingilor folosite pana in prezent, culminand cu cateva informatii inedite despre controversata Jabulani. Mai mult, la un click distanta stau toate datele despre echipele si jucatorii de la Mondial, precum si cateva info in premiera despre stadioanele sud-africane care gazduiesc partidele. 

Fii in permanenta conectat cu meciurile Cupei Mondiale 2010! Descarca acum aplicatia FHM CM 10! Smiley

Memorat
« Răspunde #312 : Iulie 30, 2010, 08:41:05 »
angel
Newbie

Vezi Profilul
*

salut! sunt nou pe site, si nu vreau sa spun vreo prostie... mi am luat un i-phone 4, si as vrea sa aflu unde pot gasi un jailbreak sau ceva sa pot folosi si eu un gps pe el. nu ma intereseaza neaparat sa aibe romania dar sa ii pot pune un gps care sa si functioneze... merci
Memorat
« Răspunde #313 : August 02, 2010, 10:05:44 »
supercablat
Newbie

Vezi Profilul
*

a aparut jailbreak pentru 3gs, iPhone 4, etc.

http://www.boio.ro/jailbreakme-com-tot-ce-ai-nevoie/

http://www.iphonehacks.com/2010/08/jailbreakme-20-released-to-jailbreak-iphone-4-iphone-3gs-iphone-3g-on-ios-4-ios-401-and-ipad-on-ios-3-2-1-ios-3-2-via-mobile-.html

Mai usor de atat nici ca se putea.

Bafta
Memorat
« Răspunde #314 : Septembrie 08, 2010, 06:42:17 »
Bogdy
Newbie

Vezi Profilul
*

imi poate trimit si mie yahoo messenger for iphon ....nu am cont pt itunes si nu pot sa il dau jos
Memorat

Pagini: 1 ... 19 20 [21] 22   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: