Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 22, 2012, 04:30:48
Pagini: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22   În jos
  Imprimă  
Subiect: Aplicatii utile !  (Citit de 30423 ori)
« Răspunde #90 : Octombrie 20, 2008, 06:13:00 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Revenind la prog de care eram interesat cu parolarea anumitor aplicatii, am gasit vreo 4 prog dar niciunu nu face ce ma intereseaza pe mine in sensul in care pot doar adauga informatii in prog respectiv care este protejat cu o parola sau mai multe. Pe mine ma interesa ceva cu care sa pot pune parola la fisierul de jocuri la setari sau la sms. Probabil exista ceva de genu dar eu nu am dat inca de el. Idei?Sugestii!Propuneri?
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #91 : Octombrie 21, 2008, 12:46:50 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Ca sa imi raspunnd singur aplicatia care ma interesa este Lockdown o puteti gasi in cydia (dati search in cydia cu numele lockdown). Mai simplu si util de atat nu este. Pot sa imi dau 1 punct pozitiv Smiley)
Memorat

« Răspunde #92 : Octombrie 21, 2008, 05:02:57 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Acuma mai am 1 mare prob care prob o avem toti cu iphone si anume cum sa imi copiez contactele introduse in iphone pe sim?? Nu am multe cred ca sunt 4 maxim 5 dar cand si daca o sa am nevoie de ele ciuciu banana ca pe sim nus. Eu sunt mare fan toate contactele pe sim pt ca nu stiu cand crapa tel sau dumnezo mai stie ce molima il loveste si ce fac daca imi pun simu in alt tel?? Nu pot sa sun pe cine am nevoie sau pe mimeni ca nu am nr pe sim ci pe tel. Am cautat pe youtube si pe google de mam saturat si nu am gasit nici 1 solutie decat sa faci sync cu itunes si dupaia sa faci synch cu tel nou si bla bla adica niste kkturi de chestii care oricum le stiam si care daca esti in salbaticie nu ai cum sa le faci =)) . Cineva ceva aplicatii stie?? Sau singura solutie este sa imi salvez nr manual pe sim cand este in alt tel. Se pare ca din nou mi'am raspuns singur. Bun si daca fac asa atunci o sa umblu cu 2 tel la mine sau ce irod ca evident ca o sa uit care e nou si care e vechi. Idei?Sugestii!!Pareri?
Memorat

« Răspunde #93 : Octombrie 21, 2008, 10:15:28 »
robert
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

n-ar fi o problema sa umblii cu 2 tel dupa tine. eu tin 3 dupa mine zi de zi. Wink
pai atunci cand faci sync cu itunes ti le salveaza si pe alea noi (de contacte zic) pe calculator.deci le ai in siguranta.nu stiu nicio aplicatie care sa faca ce vrei tu.
Memorat

When the world is mine, your death shall be quick and painless!
« Răspunde #94 : Octombrie 21, 2008, 10:37:50 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pai da dar prob nu e ca imi iau eu alt tel si imi trebuie si nr noi prob e ca daca raman vreodata fara baterie si trebuie sa dau 1 tel si evident ca nu stiu nr din cap ca sa nu mai zic ca e pe tel si nu pe sim, aicea e prob. Mie sincer nu imi place sa umblu cu 2 tel ce sa mai zic de 3, nu imi place nici sa imi scot tel din buzunar sa il pun pe masa deci nu o sa umblu veci cu mai mult de 1 tel decat daca trebuie neaparat adica daca e de munca. Sper sa rez cineva prob asta cu contactele de pe tel pe sim pt ca e foarte najpa. Nu toate tel au posibilitate de synch si nu toti stiu ce sa faca si cum sa faca. Ms oricum de reply.
Memorat

« Răspunde #95 : Octombrie 21, 2008, 11:51:40 »
robert
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

nu merg cu 3 telefoane cu mine pt a ma da mare, ci pt simplu fapt ca am tarife diferite si asa economisesc o gramada de bani.in fiecare zi vb adunat in jur de 1:30-2:00 ore .nu imi place atunci cand imi atarna in buzunare juma' de kg,dar asta e...
Memorat

« Răspunde #96 : Octombrie 22, 2008, 09:40:28 »
faster
Newbie

Vezi Profilul
*

kre imi zice si mie cum fak sa iau toate Aplicatile kre mi leati dat Voi GRATIS !!!! si sa nu  platesc contul p Itunes X(X(X(
Memorat
« Răspunde #97 : Octombrie 22, 2008, 10:05:56 »
robert
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

ca sa iti creezi cont pe itunes nu te costa nimic.
Memorat

« Răspunde #98 : Octombrie 23, 2008, 09:04:50 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

@ faster : multe aplicatii de aicea sunt din installer sau cydia fiind implicit gratis, restul sunt de pe appsotre si dupa cum a zis si robert poti sa iti faci cont si gratis pt a downloada aplicatii gratis sau poti sa iti pui aplicatiile platite de pe appstore cracked pe iphone (dar asta din urma e alta mancare de peste). Pt mai multe info cauta pe forum pt ca sunt deschise destule posturi cam cu tot ce te intereseaza.
Memorat

« Răspunde #99 : Octombrie 26, 2008, 07:03:04 »
k_rdl
kierkegaard
k_rdl
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

2 site`uri cu extrem de multe aplicatii/jocuri crack`uite pentru iPhone :

1. http://www.themonkeysball.com/

2. http://appulo.us/appdb/

enjoy !
« Ultima modificare: Octombrie 26, 2008, 07:05:01 de către kierkegaard » Memorat

http://myspace.com/instinctrecs - 5 mc polivalenti dau in exclusivitate ..
« Răspunde #100 : Octombrie 27, 2008, 05:07:24 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Nu stiu cat de utile sant aplicatiile pe care le postez ,da cel putin ar putea fi interesante .
Google Earth
 A fost lansat in sfarsit si pe iPhone desi are unele -parti negative cel putin la inceput se incarca ceva mai greu si are doar terenul 3d nu si cladirile si cea mai nasoala parte este ca nu o gasesti pe appstore Romania (norocul meu ca am cont si pe cel US Cheesy  )
                                                                           -partea pozitiva este suporta gps-ul integrat si are la fel ca versiune desktop un browser web integrat ,asta ca sa nu iesi din aplicatie de fiecare data cand accesezi un link web.
GE
mai multe gasiti  pe situ google dati clik aici

Photoboard
  Este o aplicatie pentru vizualizarea de poze ,stiu ca aplicatia integrata este deja una destul de buna da cred ca Photoboard are unele elemente in plus care sant un "must have"  pentru un device multitoch Smiley)
Link creatori aplicatiei
<a href="http://www.youtube.com/v/z8XjNyIX3B4&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/z8XjNyIX3B4&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0&amp;fs=1</a>
« Ultima modificare: Octombrie 27, 2008, 05:16:15 de către AdrianTM » Memorat

It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me

www.bmw-i.tk
« Răspunde #101 : Octombrie 28, 2008, 11:43:00 »
valente
Newbie

Vezi Profilul
*

SBSettings, foarte tare ! daca vreti sa aveti oricand in orice aplicatie acces la cateva setari instalati-l; este un replace/evolution al BossPrefs
Memorat
« Răspunde #102 : Octombrie 28, 2008, 11:56:17 »
marfi
Newbie

Vezi Profilul
*

trebuie dezinstalat BossPrefs sau nu?
Memorat
« Răspunde #103 : Octombrie 29, 2008, 01:36:20 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Stie careva 1 skin ok pt bateria de la ipohne (nu aia care apare cand este la incarcat ci aia care apare sus in dreapta langa alarma)?? Am tot cautat dar nu am gasit pt bateria aia decat pt cea care apare cand este la incarcat.
Memorat

« Răspunde #104 : Octombrie 29, 2008, 09:28:18 »
k_rdl
kierkegaard
k_rdl
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

@ boosprefs nu trebuie dezinstalat.
Memorat

http://myspace.com/instinctrecs - 5 mc polivalenti dau in exclusivitate ..

Pagini: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: