Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 08, 2012, 07:03:44
Pagini: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 46   În jos
  Imprimă  
Subiect: My iPhone 3G! Intrebari si solutii pentru noii veniti in lumea iPhone!!!  (Citit de 41243 ori)
« Răspunde #615 : Iunie 30, 2010, 08:28:49 »
alinu
Newbie

Vezi Profilul
*

Din cate stiam eu Fuzzyband facea downgrade la vers de bootloader daca versiunea era sub 5.8. Eu am versiunea 6.4. Nu tin neap sa il folosesc, dar asa mi s-a dat de inteles ca este singurul care face un astfel de downgrade.
Eu am facut update-ul in feb si de atunci stau si ma uit la tel pentru ca nu stiu cum sa il deblochez. Merge tot pe el(internet, aplicatii) in afara de nerecunoasterea sim-ului(nu pot da telefoane).
Imi poti da un sfat cum sa rezolv problema?
[/quote]

Nimeni nici o idee?
Memorat
« Răspunde #616 : Iunie 30, 2010, 01:10:15 »
clip
Newbie

Vezi Profilul
*

utrasn0w 0.93 ti-l deblocheaza
Memorat
« Răspunde #617 : Iulie 03, 2010, 11:08:52 »
cosminboy
Newbie

Vezi Profilul
*

Salutare la toata lumea  Smiley
Mi-am cumparat un IPhone 3GS acum 1 sapt si vreau sa instalesz cydia!!! Incerc sa descarc si in momentul in care trebuie sa-l descarc imi spune k nu se poate descarca."safari" nu poate descarca acest document!!!Cum instalez si eu cydia pe IPhonul meu SadSadSad
Memorat
« Răspunde #618 : Iulie 03, 2010, 11:12:15 »
cosminboy
Newbie

Vezi Profilul
*

Mi-am cumparat un IPhone 3GS acum 1 sapt si vreau sa instalesz cydia!!! Incerc sa descarc si in momentul in care trebuie sa-l descarc imi spune k nu se poate descarca."safari" nu poate descarca acest document!!!Cum instalez si eu cydia pe IPhonul meu SadSadSad
Intentia mea este sal pot debloca!!!Am vazut pe youtube cateva filmuletze k sal pot debloca cu ultrasn0w si nu pot executa programul asta pana nu instalez cydia:(
Memorat
« Răspunde #619 : Iulie 03, 2010, 11:14:08 »
Bretanu
Newbie

Vezi Profilul
*

Intentia mea este sal pot debloca!!!Am vazut pe youtube cateva filmuletze k sal pot debloca cu ultrasn0w si nu pot executa programul asta pana nu instalez cydia:(

Cydia se instaleaza doar in momentul in care ii faci jailbreak. Uita-te pe site-ul asta  http://www.iclarified.com/jailbreak/iphone3gs/firmware.php  si vezi unde te incadrezi dpdv software si vei afla ce poti sa-i faci mai departe.
Memorat
« Răspunde #620 : Iulie 03, 2010, 11:25:15 »
Bretanu
Newbie

Vezi Profilul
*

Din cate stiam eu Fuzzyband facea downgrade la vers de bootloader daca versiunea era sub 5.8. Eu am versiunea 6.4. Nu tin neap sa il folosesc, dar asa mi s-a dat de inteles ca este singurul care face un astfel de downgrade.
Eu am facut update-ul in feb si de atunci stau si ma uit la tel pentru ca nu stiu cum sa il deblochez. Merge tot pe el(internet, aplicatii) in afara de nerecunoasterea sim-ului(nu pot da telefoane).
Imi poti da un sfat cum sa rezolv problema?

Nimeni nici o idee?
[/quote]
Foloseste exact instructiunile de aici: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=7443 si ar trebui sa mearga fara probleme pe 3g.
Memorat
« Răspunde #621 : Iulie 04, 2010, 10:51:23 »
george23
Newbie

Vezi Profilul
*

Salut tuturor,

Sunt nou pe aici si deja vin cu probleme. Daca ma puteti ajuta cu un raspuns v-as fi recunoscator.

Problema:
De 3 zile nu mai functiona microfonul de la iphone, mergea doar daca foloseam handsfree-ul. De ieri merge microfonul dar ma aud si eu in difuzor, precum un ecou.
Telefonul e un iphone 3g 3.0 (7A341) firmware modem 04.26.08; nu e cumparat de nou acestea erau datele de cand l-am luat deblocat fiind.

Multumesc anticipat
Memorat
« Răspunde #622 : Iulie 05, 2010, 06:44:47 »
george23
Newbie

Vezi Profilul
*

Nu are nimeni nici o idee?  Sad
Memorat
« Răspunde #623 : Iulie 06, 2010, 07:06:46 »
ecks
Newbie

Vezi Profilul
*

Am si eu un iphone 3g vers 3.1(7C144). Nu stiu cum sa fac jailbrake. Poate imi explicati cum pot sa pun muzica poze si niste filme pe el. Va multumesc
Memorat
« Răspunde #624 : Iulie 20, 2010, 01:26:14 »
dannn2010
Newbie

Vezi Profilul
*

salutare-am achizitionat si eu un iphone 3g 313 de curand   Jailbreak-uit  si am cydia 2 pe el,am citit tot felul de pareri cum sa instalez aplicatii [jocuri ] dar nu m-am lamurit ,poate cineva sa ma ajute cu un tutorial ceva si explicatii  mai exacte  ce ar mai trebui sa fac sa pot instala si eu acele aplicatii?
Va multumesc anticipat
Memorat
« Răspunde #625 : Iulie 27, 2010, 05:08:26 »
ale15
Newbie

Vezi Profilul
*

Salut.Cine ma poate ajuta si pe mine.....Huh??   Cum pot pune un film pe iphone tot cu subtritare?plzzzz help me
Memorat
« Răspunde #626 : Iulie 28, 2010, 08:07:15 »
supercablat
Newbie

Vezi Profilul
*

Da si tu o cautare pe forum. sigur gasesti tot ce ai nevoie.
Memorat
« Răspunde #627 : August 21, 2010, 01:56:58 »
maryus_mono
Newbie

Vezi Profilul
*

Salut.. am si eu un iphone 3gs de 16 gb. Am intampinat o mica problema.. Costul suplimentar al abonamentului meu se mareste pe zi ce trece.. Mi-au spus cateva persoane ca telefonul isi face update la aplicatii automat. Oare asa este?

daca da cum fac sa nu se mai intample lucrurul asta? E cam aiurea asa…

Multumes frumos
Memorat
« Răspunde #628 : August 24, 2010, 02:18:19 »
DogFather
Newbie

Vezi Profilul
*

Salut!

Am intrat in contact cu un tip care vinde Iphone-uri si mi-a facut o oferta de un Iphone 3G de 16 GB, insa spatele este argintiu. Din cate stiu, IPhone-ul 3G este disponibil doar in culorile negru si alb. Argintiu stiu ca s-a fabricat doar IPhone-ul 2G. 

Exista IPhone 3G argintiu sau incearca ala o magarie?
Memorat
« Răspunde #629 : August 24, 2010, 05:42:27 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Eu zic ca incearca o magarie, fie e copie ce are el si seaman dar nu rasare fie a schimbat ala fata. Daca il vezi pers. iti poti da seama rpd daca e fake sau e ceea ce trebe. Din cate stiu eu toate copiile fie ele cat de fidele sunt se poate scoate capacu si bateria si de obicei sunt dual sim.
Eu zic sa nu te risti daca e prin coletarie sau alta varianta decat sa il vezi tu si sa il testezi.
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??

Pagini: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 46   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: