Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 23, 2012, 01:34:31
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Zvon! Tablet PC de la Amazon – un concurent real pentru iPad 2?  (Citit de 697 ori)
« : Martie 17, 2011, 04:05:50 »
ralucamateas
Newbie

Vezi Profilul
*

Apple conduce detaşat piaţa tablet pc-urilor cu 83% în 2010 şi cu un iPad 2 cu vânzări record în primele zile de la lansare. S-au anunţat zeci de tablete de la începutul anului şi până în prezent. Majoritatea sunt bazate pe Android 3.0, cu specificaţii tehnice comparative chiar şi cu unele netbook-uri. Dar eu încă n-am văzut produsul care să ameninţe poziţia lui iPad.

Tableta concurentă trebuie să vină cu specificaţii tehnice de invidiat, să fie la un preţ foarte bun, cu tehnologii apropiate de cele existente pe iPad 2 şi să ofere un pachet software complet. Se mizeaea pe o tableta de la Amazon.com insa eu am dubiile mele...voi ce ziceti? Va fi detronat ipad-ul?
Memorat
« Răspunde #1 : Martie 17, 2011, 09:16:00 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Citat
Se mizeaea pe o tableta de la Amazon.com

Firmele care nu au backgroun in domeniul IT nu au nici o sansa ,daca motorola si samsung care totusi fac smartphone-uri de mult timp nu reusesc sa scoata un concurent pe masura Amazon chiar nu are nici o sansa ,este ca si cum ai pune pe unu care vinde castraveti viata lui grau sa se apuce sa construiasca masini si acestea sa fie cele mai bune de pe piata  roll2 roll2.
Chiar daca nu e perfect si ar putea suporta unele inbunatatiri momentan este cel mai bun produs din categoria asta si se pare ca nici specificatiile tehnice nu sunt de partea concurentei

acuma as vrea sa mai ruleze reclama aia stupida la xoom  roll2 roll2 roll2 ,nu prea mai are aceasi greutate

http://www.anandtech.com/show/4216/apple-ipad-2-gpu-performance-explored-powervr-sgx543mp2-benchmarked
Memorat

It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me

www.bmw-i.tk
« Răspunde #2 : Decembrie 02, 2011, 06:35:15 »
VeronicaElston
Newbie

Vezi Profilul
*

As they announces that Steve Jobs was gone; I can't imagine how will Apple handle the situation. I love Apple products.
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: