Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 23, 2012, 01:48:10
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Iphone 3g problema display  (Citit de 786 ori)
« : August 07, 2010, 04:07:37 »
ra2
Newbie

Vezi Profilul
*

Am luat un iphone de la un prieten (inca nu i am dat bani pe el) el a zis ca ribbon-u/panglica de la display sa defectat si trebuie inlocuita am sunat la service-uri si a zis ca tr sa schimb tot display-u , buun . am fost azi la unu si cica domne e totu varza in el nu mi la facut , am ajuns acasa telefonu merge vibreaza scoate sunete , deci zic eu ca nu e varza inauntru , si ala zicea ceva de genu da display-u dece nu se face alb. si nu vad dece s-ar face alb daca el numai merge...

atata timp cat el vibreaza , scoate sunete , si il vede si in itunes eu zic ca e in stare functionala buna doar ca nu se aprinde ecranu. nu?

si daca stiti pe cineva care repara calumea asa ceva si la un pret normal lasa-ti un mesaj va rog.
« Ultima modificare: August 07, 2010, 05:03:46 de către ra2 » Memorat
« Răspunde #1 : August 09, 2010, 10:18:51 »
b_robert87
Newbie

Vezi Profilul
*

salut,display ul de iphone are panglica lipita de el su se scoate separat,daca ai fost la un service de cartier care doar repara <schimba carcase bateri si microfoane >sunt niste parliti,mai bine te duci la cineva de si repara si resofteaza iphone e mai bine,ca au si desfacut baieti asemea telefoane,gasesti pe okazi si piese de iphone si service uri de iphone,daca stii istoria telefonului dinaite sa se intample chestia cu display ul poate afli si ce a patit,nu rezista la cazaturi de nici un fel  frust
Memorat
« Răspunde #2 : August 10, 2010, 02:08:31 »
Alex
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Daca nu iti apare nimic pe ecran, mai mult ca sigur ca inlocuirea LCD-ului va rezolva problema.

DAR, daca conectorul LCD (cel cu numarul 1) a fost afectat de lichide, atunci e posibil ca si conectorul de pe placa de baza sa fie oxidat. Va trebui curatat cu alcool isopropilic.

Oricum, din ce zici tu, telefonul e perfect functional, doar LCD-ul trebuie inlocuit. Cauta un service specializat si explica-le problema ca si cum stii exact despre ce este vorba pentru ca sa nu te puna la plata si pentru alte componente.
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: