Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 23, 2012, 02:47:10
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: HELP  (Citit de 235 ori)
« : August 03, 2011, 10:17:09 »
Casandra123
Newbie

Vezi Profilul
*

Deci. Am intrat pe itunes si m-a mancat in cur sa dau restore. mi-a aparut eroare 1015 etc. am inercat sa rezolv problema si sa caut solutii pe youtube X_X. am urmat indrumarile de cacat ale idiotului astuia
<a href="http://www.youtube.com/v/BVhx8XjXqz0&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/BVhx8XjXqz0&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0&amp;fs=1</a>
si acum nu numai ca nu-mi merge iphone-ul (am iphone 3g){adica cand il deschid imi apare ca simul e blocat, bag pinul apoi ma lasa doar sa fac apeluri de urgentaX(} dar cand il conectez la laptop pe itunes imi zice in felul urmator " the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported" si mai jos alte randuri care zic ca trebuie sa introduc cardul pe care l-am primit cu iphoneul. faza e ca eu nu am cumparat iphoneul din magazin, ci de la un baiat care s-a saturat de el. deci v-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati ajuta! HELP!
Memorat
« Răspunde #1 : August 10, 2011, 01:13:03 »
Gabeatu
Newbie

Vezi Profilul
*

Ca sa primesti un raspuns civilizat , trebuie sa te adresezi cu un limbaj civilizat. cand o-r sa-ti treaca mancarimile din cur o sa pricepi problema idiotului care e mai inteligent ca tine care a postat acel tutorial. Trecem mai departe sa te lamuresc:

1. tu ai cumparat un iphone care nu e din magazin , e de la cineva..ok ?
2. acel iphone a venit cu o anumita versiune de soft pe el
3. tu cand ai dat restore, ai dat restore+update , ceea ce inseamna ca ti-a innoit versiunea de soft si d aceea iti apare acea eroare 1015.(daca o sa ai curiozitatea sa cauti pe google "error 1015 iphone , o sa gasesti mai multe explicatii).
4. fa-i update la noul soft si cauta pe net tutoriale de jailbreak. cu "snowbreeze". Daca esti din Bucuresti, te pot ajuta eu...
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: