Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 08, 2012, 04:06:05
Pagini: [1] 2   În jos
  Imprimă  
Subiect: Povesti pentru copii  (Citit de 2721 ori)
« : Februarie 05, 2010, 08:18:12 »
lvalics
Newbie

Vezi Profilul
*

Buna tuturor,

Am lansat prima aplicatie a noastra pe iPhone, aparut azi pe App Store.
http://itunes.apple.com/us/app/povestea-porcului/id353117418?mt=8 - Povestea porcului, o poveste a lui Creanga, in format desenat pentru 4+

Dupa aceasta poveste vor urma inca 16 altele in maximi 2 saptamani, in limba romana si aceleasi povesti si in limba engleza.

Astept comentarii despre acesta versiune a povestii, free si cam ce pret ar fi corect dupa parerea voastra pentru versiunile RO si EN (pret TIER 1 sau TIER 2)

Merci de orice feedback.
Memorat
« Răspunde #1 : Februarie 05, 2010, 01:40:29 »
PoisoN
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

Este destul de interesant, insa ai putea sa gasesti altfel de carti, ceva mai atractive. Adica in nici un caz nu as sta sa citesc "Punguta cu 2 bani" pe care mi-o zicea bunica la culcare
Memorat
« Răspunde #2 : Februarie 05, 2010, 09:11:06 »
eporteka
Vizitator

@PoisoN
E drept ca nu mai suntem de varsta Povestii Porcului, dar cred la un copil de 6-10 ani o sa-i placa sa citeasca aceste povesti.
Pentru a mea progenitura e exact ceea ce-mi trebuia.
Bine inteles, ca daca aplicatia are succes si cerere cred ca se va dezvolta si spre alte genuri literare (ex. epopee)  Wink

E.
Memorat
« Răspunde #3 : Februarie 05, 2010, 10:55:13 »
lvalics
Newbie

Vezi Profilul
*

Pentru aceste carti avem licente, ce se vede pe ecarti.net.
Deci, axat pt copii.
Ulterior avem idee si pt 2 joculete, dar asta mai tarziu.
Memorat
« Răspunde #4 : Februarie 05, 2010, 11:13:52 »
eporteka
Vizitator

Despre pret nu te pot sfatui. E CRIZA
Tu vrei cat mai mare, eu cat mai mic.
Acum am instalat aplicatia, maine iti voi transmite parerea mea
E.
Memorat
« Răspunde #5 : Februarie 06, 2010, 11:35:44 »
eporteka
Vizitator

M-am jucat o ţâră cu aplicaţia, şi mi-a plăcut.
A mea s+a uitat la poveste de 1001 ori.

E.
Memorat
« Răspunde #6 : Februarie 06, 2010, 12:14:09 »
PoisoN
Global Moderator
Sr. Member

Vezi Profilul

Eu am si citit-o Cheesy , dar tot zic ca ar trebui sa scrii niste carti pentru astia mai mari. Ai putea sa pui poze din playboy Cheesy ...  inlove
Memorat
« Răspunde #7 : Februarie 06, 2010, 01:26:55 »
eporteka
Vizitator

Povesti si in limba maghiara cred ca ar avea cautare.

E.
Memorat
« Răspunde #8 : Februarie 06, 2010, 05:12:52 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Poate o sa ziceti ca sunt nebun, dar mie mi se pare de kkt sa dau unui copil de 7 ani tel ca sa citeasca o poveste pt copii + ca nu vad ce plm sa faca un copil, care inca nu stie sa isi lege sireturile si ii curg mucii in gura, cu un iphone sau ipod. Ideea e buna si ebooks sunt cacalau dar asta e chiar exagerata, povesti pt copii mici pe tel. Pai nu mai bine iau o carte si citesc copilului si ii arat poze mari si pe hartie decat pe un kkt de ecran. REPET, este parerea mea. Urmatoru pas este sa faca careva un prog pt copii in care sa arate cum sa faci bombe artizanale, sa le pui pe piept si sa le detonezi. Poate o sa primesc rasp reci in legatura cu ceea ce am scris dar pe de alta parte poate te intereseaza si genul asta de pareri.
PS: daca erau povesti pt "oameni mari" mai intelegeam dar asa mi se pare fara rost.
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #9 : Februarie 06, 2010, 10:05:24 »
lvalics
Newbie

Vezi Profilul
*

Ca nu accepti idea,e una, dar la limbaj as mai umbla putin, totusi vorbim pe un forum :-)

Gandeste-te la un scenariu in care parintele care o data citeste copilului, dupa care copilul deja va sti ce e pe ecran si va fi in stare sa iti memoreze dupa imagini si textul si va sti singur ce "citeste" fara parinte. Acum la un drum lung de ex, nu mergi cu 15 carti dupa tine, dar dai la copil telefonul si nu ai treaba cu el 1-2 ore. Scenarii sunt ...

Cat despre de ce la un copil de 4 ani un telefon in mina? dar la televizor de ce sa il las? (dupa logica ta) Ce diferenta este intre a se uita la Cartoon Network sau la telefon?

Oricum multumesc pentru mesaj si tie si tuturor celor care au scris.

Speram ca marti sau miercuri sa fie aprobate toate cele 17 carti din serie, acum in limba romana, si in curand in limba engleza. Limba maghiara poate peste putin timp, daca va fi cerere.
Memorat
« Răspunde #10 : Februarie 07, 2010, 09:05:06 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

TV sta acas si poate fii controlat de parinte, adica nu se uita copilul la ce vrea el iar tel este ceva pers care este doar a lui. Dupa logica mea nu are nici o treaba exemplul dat de tine cu ce am zis eu. TV este un lucru iar telefonul este cu totul altceva, da ambele sunt din gama IT si sunt electronice dar una e tel si alta e TV.
Spor la vanzari si bafta cu cartile.
PS: in limba maghiara cred ca ar avea mare trecere multe carti, poate mai mare decat in romana sau engleza.
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #11 : Martie 17, 2010, 03:24:37 »
hendon
Jr. Member

Vezi Profilul
**

Un om responsabil nu pune jocuri sau povesti pe iphone.Si asa bateria este de toata jena....
Memorat

« Răspunde #12 : Martie 17, 2010, 09:04:31 »
eporteka
Vizitator

De ce nu pune povesti?
Memorat
« Răspunde #13 : Octombrie 31, 2011, 04:54:02 »
Topit
Newbie

Vezi Profilul
*

Belstaff Jackets signs jacket must be one of the necessary sheet of spring. There are sixty DuoNian history has been with patent materials production design jacket is still the most popular,Belstaff Outlet Belstaff Dark Night Blouson Red Black the most popular sheet is tasted, in addition to the classical money, various improved version of coat, the jacket is the patron saint will options.Belstaff Man Collecting Dlouson Men's clothing of the season on colour is a large window, a lot of the light sensor fabrics with red, green, and blue, and purple with is to have a colourful winter.
The epitome of rugged,authentic cool,Designer Belstaff Jackets new broad bomber jacket has been making exceptionally designed outerwear since 1924,earning a cult following among everyone from film stars to road warriors.Belstaff Coat Women Leather Waistband Dark Brown Just was Belstaff Jackets womens sale,The highly durable Cat Jacket Black has a handsome,uniquely distressed finish associated with years of loyal wear,Built to last a lifetime, Belstaff Outlet Belstaff Dark Night Blouson Red Black Belstaff new broad bomber jacket,Which cuts a striking figure on the road or around town.
Memorat
« Răspunde #14 : Noiembrie 02, 2011, 11:39:21 »
choodycle
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Hello. And Bye. 

http://dennisone1.com

dennis one
Memorat

Pagini: [1] 2   În sus
  Imprimă