Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 08, 2012, 03:39:51
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Probleme Cydia  (Citit de 834 ori)
« : August 31, 2010, 11:05:33 »
Cristi03p
Vizitator

Nu pot sterge aplicatii care le-am instalat din cydia.Ce pot face?
Memorat
« Răspunde #1 : Septembrie 01, 2010, 08:07:21 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pai cum vrei sa stergi aplicatiile inst din cydia?? Tot din cydia vrei sa le dezinstalezi sau ai pus tu ceva prog care face treaba asta?
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #2 : Septembrie 01, 2010, 11:44:20 »
Cristi03p
Vizitator

Vreau sa sterg programale care le-am instalat din cydia ex ibluetooth
Memorat
« Răspunde #3 : Septembrie 01, 2010, 06:46:18 »
argusz
Jr. Member

Vezi Profilul
**

intrii in cydia/manage/packages/ , acolo gasesti programele instalate, intrii pe programul care vrei, ii dai modify si apoi remove(sau update, reinstal, depinde ce vrei sa faci....)
Memorat
« Răspunde #4 : Septembrie 01, 2010, 10:08:43 »
Cristi03p
Vizitator

Tocmai ca asa am facut sa le sterg dar nu merg.dau sa le sterg imi arata size on disk sau nu stiu cum 0 kb.deci nu merge
Memorat
« Răspunde #5 : Septembrie 02, 2010, 12:39:37 »
argusz
Jr. Member

Vezi Profilul
**

si tre sa-i dai "confirm" in coltul din dreapta sus....

sau incearca altfel: tine degetul pe un icon pana incep toate sa "tremure" pe ecran. daca programul care vrei sa-l stergi apare cu un x in coltul din stanga sus atunci poti sa-l stergi cu un "click" pe x-ul acela. daca nu, incearca din iTunes.
« Ultima modificare: Septembrie 02, 2010, 12:43:23 de către argusz » Memorat
« Răspunde #6 : Septembrie 02, 2010, 11:34:46 »
Cristi03p
Vizitator

argusz te rog sa nu mai comentezi la acest subiect.credema k am iphone ce ceva timp si stiu sa umblu pe el.am dat si confirm si tot nu vor sa se stearga.daca am instalat ceva din cydia si tin apasat pe iconita pana vibreaza nu apare cu X sa le sterg.
Memorat
« Răspunde #7 : Septembrie 03, 2010, 10:11:45 »
argusz
Jr. Member

Vezi Profilul
**

prietene, daca ai iPhone de ceva timp nu puneai intrebari de 2 lei... si daca cineva incearca sa te ajute ai macar bunul simt sa fii politicos. dupa ce ca nici macar n-ai dat toate detaliile problemei tale, si trebuie sa ghicim acele detalii, mai si sari in sus cand cineva iti da un sfat. las', mai bine descurca-te singur.
« Ultima modificare: Septembrie 03, 2010, 08:17:49 de către argusz » Memorat
« Răspunde #8 : Septembrie 03, 2010, 11:42:29 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

@ Cristi03p : Daca ai iphone de ceva timp esti praf, orice aplicatie instalata cu cydia si dezinstalata cu cydia o sa aiba 0.kb, asta nu inseamna ca nu o dezinstaleaza. Ca ai facut tu tel varza murata si e kkt pe el e partea a doua.
Acel X in coltul din dreapta de sus apare doar la aplicatiile .ipa adica aplicatiile instalate cu itunes sau cu install0us. Mai este optiunea cydelete care din cate stiu nu face nimic altceva decat sa iti stearga icoana de pe springboard. Daca tu zici ca ai instrat in cydia si ai dat uninistall la ibluetooth si daca totul a functionat ok atunci o sa iti dispara icoana de pe springboard, daca nu iti dispare si inca poti accesa prog desi tie cydia tia zis ca il desintaleaza, ai tel facut praf si trebuie sa faci restore. Si pe viitor ciocul mai mic cand incearca lumea sa te ajute, si nu mai fa pe desteptul cand nu esti.....

@ argusz : GJ  punk
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #9 : Septembrie 03, 2010, 10:53:15 »
Cristi03p
Vizitator

Imi cer scuze daca am gresit.Ok o sa ii fac restore.Scuze dar vreau sa ma las de fumat de 3 zile nu am fumat si sunt foarte irascibil.Mii de scuze argusz
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: