Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 08, 2012, 04:59:55
Pagini: 1 [2]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Transport Public Bucuresti  (Citit de 2747 ori)
« Răspunde #15 : Octombrie 28, 2009, 08:45:03 »
cft
Jr. Member

Vezi Profilul
**

Merci mult StaS de codul trimis. Este super faina aplicaia si ti-am trimis pe mail si parerea mea in ceea ce priveste functionalitatea ei. Daca putem sa te ajutam cu coordonate ale statiilor pe care le avem in apropiere eu cred ca nu este un efort mare din partea noastra, eu unul ma ofer cu placere ca voluntar. Important este sa ne spui in ce format ai nevoie de coordonatele respective.
Respect pentru ceea ce faci si eu cred ca o sa ai sustinere din partea multor persoane.
Memorat
« Răspunde #16 : Octombrie 28, 2009, 04:08:07 »
StaS
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Poti incerca sa faci o aplicatie de scriere vocala a sms-urilor. Oare e folositoare ?

O aplicatie de scriere vocala a sms-urile? o idee foarte buna , cu siguranta ar folosio multa lumea.
Problema e ca eu am deja cateva idei si atata timp cat programarea pt iPhone e doar un hobby , nu un job , nu pot sa ma apuk de mai multe aplicatii odata.
Fac aplicatiile in timpul meu liber iar fiecare aplicatie necesita destul de mult timp (cel putin pt mine).

Salutari,
StaS

PS: Multumesc celui care a facut postul "sticky".
Memorat
« Răspunde #17 : Octombrie 28, 2009, 04:10:45 »
StaS
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Merci mult StaS de codul trimis. Este super faina aplicaia si ti-am trimis pe mail si parerea mea in ceea ce priveste functionalitatea ei. Daca putem sa te ajutam cu coordonate ale statiilor pe care le avem in apropiere eu cred ca nu este un efort mare din partea noastra, eu unul ma ofer cu placere ca voluntar. Important este sa ne spui in ce format ai nevoie de coordonatele respective.
Respect pentru ceea ce faci si eu cred ca o sa ai sustinere din partea multor persoane.

Coordonatele le am nevoie in format longitudine si latitudine , exact asha cum le foloseshte google maps si alte sit'uri cu harti.
Dar precizez ca sunt 1335 de statii in total , deci nu e o munca simpla colectarea acelor date.

Salutari,
StaS
Memorat
« Răspunde #18 : Noiembrie 11, 2009, 03:33:58 »
Roxanapogany
Newbie

Vezi Profilul
*

Pentru a putea face plati pe itune cu cardul trebuie sa ai un card mastercard sau visa adica Acel card care sa aiba numarul cu scris palpabil si pe spate cu cod de securitate , nu se accepta carduri maestro sau visaelectron pentru ca nu sunt considerate carduri sigure . Un lucru trebuie mentionat itune percepe un comision de cca 2$ la inregistrarea fiecarui card!
Memorat
« Răspunde #19 : Noiembrie 12, 2009, 07:57:59 »
laurentiu19812000
Newbie

Vezi Profilul
*

Nu este adevarat ce spui...am cont pe Itunes RO cu Visa Electron de la ING.
« Ultima modificare: Noiembrie 12, 2009, 07:59:55 de către laurentiu19812000 » Memorat
« Răspunde #20 : Decembrie 02, 2009, 12:28:33 »
air_craft
Newbie

Vezi Profilul
*

StaS   , cu actualizarea datelor la aplicatie , am vazut ca au schimbat rutele la 102 , la 104 si cine stie pe viitor . Or sa apara update-uri in appstore ?
Memorat
« Răspunde #21 : Ianuarie 16, 2010, 01:40:32 »
StaS
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Tocmai a fost accepptata de Apple versiunea 1.1 a Public Transport Bucharest.

WHAT’S NEW IN THIS VERSION:

* Added Map View to Station Details
* Added Radar feature to search for closest stations
* Improved performance
* Bug fixes

*NOTE: Interurban lines cannot be located on map.

Atasez cateva screenshoturi cu noile functionalitati.

ATENTIE: nou este si pretul. Dar cu siguranta gratuit pentru clientii existenti.
Memorat
« Răspunde #22 : Ianuarie 25, 2010, 08:04:24 »
MLADIN
Newbie

Vezi Profilul
*

DOWNLOAD FREE IPHONE APPS  punk => http://ippaps.blogspot.com
Memorat
« Răspunde #23 : Martie 05, 2010, 04:33:02 »
reeven
Newbie

Vezi Profilul
*

un cod promotial pt mine pls, sa o cumpar azi : reeven2002@yahoo.com

multumesc,
Memorat
« Răspunde #24 : Martie 23, 2010, 07:02:19 »
asoh
Newbie

Vezi Profilul
*

Esti din bucuresti? Putem sa ne intalnim sa-ti dau banii? Nu merge sa fac tranzactie cu cardul pe care-l detin...
Memorat
« Răspunde #25 : Octombrie 31, 2011, 04:53:53 »
Topit
Newbie

Vezi Profilul
*

Chinese Antarctic expedition aspects of the news, if you in the winter cold northern European travel, you would have had impression of clothes. So why the Antarctic adventurer, professional staff and critical examination of Europe and the United States people like wearing Canada Goose Coats down jacket? Canada Goose from Canada is known around the world's top brands.canada goose expedition parka kids navyblue Canada Goose, clothing Outfitters in Toronto has been on the same factory production for nearly 50 years, is each year,canada goose chateau parka blue the United States national science foundation of the Antarctic expedition organization will choose equipped with.

Fashion Canada Goose Jackets design unique, it besides beautiful pay more attention to practical design, thus each clothes are through snow coat factors such as temperature test,canada goose chateau parka black in order to achieve the best outdoor in effect. Canada Goose brand of high quality also determines the pricing of the luxury brand,canada goose freestyle down vest red for many outdoor exercise of the people, to have a Canada Goose coat is the symbol of personal identity.
Memorat

Pagini: 1 [2]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: