pt ca fost cumparat de la orange si omul a dat 850 de lei pe el si eu am dat 1200
Si zi-mi si mie ca eu tot nu inteleg oameni astia care isi fac abonamente scumpe de 2 ani sa ia un iPhone sau orice telefon mai ieftin dupa care il vand cu ceva mai multi bani decat l-au luat da raman cu abonamentu de 30 de euro pe 2 ani ? au facut un profit de aproximativ 100 de euro care dispare in primele 4 luni deja dupa care mai are 22 de luni de platit acel abonament rezultand intr-o gaura de aproape 1000 de euro ......zi-mi si mie ce afacere e asta .Eu cred ca cel mai probabil telefoanele sunt furate si garantia e falsa ,sau cel care le vinde e Mos Craciun si Iepurasul de Pasti intr-o persoana ......si Zana Maselelor .
Credema nu imi place ce face orange da oricand sunt o solutie mai buna decat ce vad pe piata neagra ,cel mai ridicol era cand vedeam magazine online si inca vad .....de fapt chiar azi am vazut la Altex in mall-ul din timisoara ca vindeau iPhone 3GS la 30+ milioane ,asta da excrocherie ,la bani aia imi iau telefonu de la orange cu tot cu abonamentul platit pe 2 si garantie tot pe atata timp .
scovik sa nu ma intelegi gresit nu tin mortisi sa ma contrazic cu tine da chiar nu prea au cum sa vanda iPhone-ul mai ieftin decat daca mai apare in oferta altui operator din RO restu ce gasesti pe piata e riscant si nu se merita