Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 08, 2012, 04:57:49
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Iphone 3GS 100 Eur la Orange  (Citit de 2251 ori)
« : Mai 26, 2010, 06:37:10 »
razvan273
Newbie

Vezi Profilul
*

Salut, nu stiu cati dintre voi cunosc noua oferta de la Orange dar acum iPhone 3GS 16 Gb poate fi cumparat cu 100 de Eur la abonamentul Delfin 20 sau oricare altul (1600 min in retea + 300 min nationale) + extra optiunea My Smartphone 9 Eur (500 MB Trafic), deci 30 de eur in total.
Memorat
« Răspunde #1 : Mai 26, 2010, 06:50:00 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

100 de euro tel + 720 de euro abonamentu pe 24 de luni ajunge la 820 de euro ceea ce mie mi se pare enorm de mult si exagerat pt un tel + ca tu esti obligat sa tii abonamentu ala de 30 de euro 24 de luni + ca nu se stie cum creste euro si te trezesti ca platesti mult mai mult......
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #2 : Mai 31, 2010, 11:13:27 »
guster1
Newbie

Vezi Profilul
*

VEDETI ca se poate lua si la abonament delfin 4 insa doar pe net  Aplauze
Memorat
« Răspunde #3 : Mai 31, 2010, 09:47:55 »
argusz
Jr. Member

Vezi Profilul
**

VEDETI ca se poate lua si la abonament delfin 4 insa doar pe net  Aplauze

da, la 479E...

mai bine-l iau la pantera 12 cu 199E
Memorat
« Răspunde #4 : Iunie 01, 2010, 09:57:33 »
guster1
Newbie

Vezi Profilul
*

cel mai ieftin iesi la 4  Tongue
Memorat
« Răspunde #5 : Iunie 01, 2010, 09:57:47 »
argusz
Jr. Member

Vezi Profilul
**

Tongue nup...
daca-l iei la 4 E pe 24 de luni plus 479E telefonul ajungi la un total de 575 E

daca-l iei la 12 E pe 24 de luni plus 199E telefonul ajungi la un total de 487 E, plus ca ai mai multe facilitati de abonament mai mare.
Memorat
« Răspunde #6 : Iunie 02, 2010, 07:58:32 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Eu nu stiu ce tot vb voi acolo dar pe langa abonamentu de 4 sau 12 euro mai trebuie sa iei si unul de date, suplimentar care este 9 sau 12 euro deci in total mult mai mare. Iti dai seama ca daca era asa ieftin nu se mai vindeau la 16 mil pe okazii sau alte situri pt ca mergeai si il luai direct de la orange nou.
Orange are o anumita politica la anumite tel gen HTC touch, Iphone si altele, o politica care te obliga pe langa un abonament de baza sa mai iei si unul de date care dupa cum am zis e de 9 sau 12, nu mai stiu exact. Daca nu vrei sa iei si ala de date nu poti sa iti iei tel.......
Memorat

« Răspunde #7 : Iunie 10, 2010, 02:32:38 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Citat
100 de euro tel + 720 de euro abonamentu pe 24 de luni ajunge la 820 de euro ceea ce mie mi se pare enorm de mult si exagerat pt un tel

Credema in nici un caz nu as vrea sa iau apararea Orange da aici gresesti la suma aia de 820 Euro fata de 600 cat e la liber tu primesti telefonul si pachetul de voce si date pe 2 ani ,nu cred ca este o comparatie buna ce incerci sa faci cu pretul pe ocazii de unde primesti telefonul fara nici o garantie ,nici nu stii persoana de la care il iei sau daca o sa mai dai de ea in cazul in care ai probleme ,si primesti doar telefonul ,sincer nici nu trebuie sa stau sa ma gandesc mult care din oferte e mai buna .Pe de alta parte in momentul de fata nici nu m-as gandi sa iau 3GS chiar acuma cand a aparut iPhone 4 la care sincer mi-ar conveni oricand sa am optiunile prezentate mai jos da sunt sigur ca va fi obscen de scump la inceput  Sad.
Memorat

It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me

www.bmw-i.tk
« Răspunde #8 : Iunie 10, 2010, 04:12:05 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pai unu la mana 3gs-ul nu costa 600 de euro la liber ci vreo 700 sau 750 codat orange si doi la mana se vand destule tel pe okazii noi cu garantie la orange si cumparate de la orange si primesti factura si garantia la tel daca nu esti tolomac sa ceri asa ceva. Eu am un 3G cumparat de pe un site similar okazii doar ca e doar pt zona Clujului si am factura si garnatie la el pt ca fost cumparat de la orange si omul a dat 850 de lei pe el si eu am dat 1200, ceea ce mi se pare f bine tinand cont ca eu cumparat tel la 2 sapt dupa ce a fost luat de respectivul om. Daca stii ce sa cauti si unde sa cauti poti sa iesi in avataj, dar poti sa iei si tzeapa si sa te trezesti ca dai 15 mil pe 3GS si e praf si poti sa il bati de p**a pt ca nu ai garantie si nici nu mai dai de omu respectiv. Totul depinde de noroc si de rabdare sau poti sa mergi la orange si sa te legi la cap cu un abonament mare pe o perioada de 2 ani si..............vezi tu dupaia daca a fost buna afacerea sau nu.........
Memorat

« Răspunde #9 : Iunie 11, 2010, 09:59:51 »
guster1
Newbie

Vezi Profilul
*

argusz  eu am de 4 si oricum am iesit in avantaj!    coolspeak
Memorat
« Răspunde #10 : Iunie 13, 2010, 01:41:39 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Citat
pt ca fost cumparat de la orange si omul a dat 850 de lei pe el si eu am dat 1200

Si zi-mi si mie ca eu tot nu inteleg oameni astia care isi fac abonamente scumpe de 2 ani sa ia un iPhone sau orice telefon mai ieftin dupa care il vand cu ceva mai multi bani decat l-au luat da raman cu abonamentu de 30 de euro pe 2 ani ? au facut un profit de aproximativ 100 de euro care dispare in primele 4 luni deja dupa care mai are 22 de luni de platit acel abonament rezultand intr-o gaura de aproape 1000 de euro ......zi-mi si mie ce afacere e asta .Eu cred ca cel mai probabil telefoanele sunt furate si garantia e falsa ,sau cel care le vinde e Mos Craciun si Iepurasul de Pasti intr-o persoana ......si Zana Maselelor .
Credema nu imi place ce face orange da oricand sunt o solutie mai buna decat ce vad pe piata neagra ,cel mai ridicol era cand vedeam magazine online si inca vad .....de fapt chiar azi am vazut la Altex in mall-ul din timisoara ca vindeau iPhone 3GS la 30+ milioane ,asta da excrocherie ,la bani aia imi iau telefonu de la orange cu tot cu abonamentul platit pe 2 si garantie tot pe atata timp .

scovik sa nu ma intelegi gresit nu tin mortisi sa ma contrazic cu tine da chiar nu prea au cum sa vanda iPhone-ul mai ieftin decat daca mai apare in oferta altui operator din RO restu ce gasesti pe piata e riscant si nu se merita  Smiley
« Ultima modificare: Iunie 14, 2010, 04:09:11 de către AdrianTM » Memorat

It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me

www.bmw-i.tk
« Răspunde #11 : Iunie 14, 2010, 02:33:15 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Eu nu am zis ca nu e riscant dar daca ai noroc se merita. Eu il am de jumate de an si functioneaza impecabil. Faza cu achizitionatu de la orange e destul de simplu, daca omu are firma si e luat abomanetu pe firma si a mai si platit cu puncte si ceva bani. Evident ca dupa cum ai expus tu prob nu se merita dar sunt multi care iau tel pe firma si abonamentu e tot pe firma si nu sunt stresati de aia 30 de euro pe luna sau poate nici nu il cumpara cu un abonament normal ci cu unul care se poate da doar la firme si de care chiar te folosesti fie ca ai iphone sau nu numai ca el achizitioneaza iphone pe abonamentu ala nu orice alt tel.

PS: garantia poate sa fie falsa dar bonul fiscal ma cam tare indoesc (in cazul meu ma refer nu il alte cazuri). Eu pe garnatie am si bonul fiscal de la orange si ala e imposibil sa il falsifici, adica se pot face jmecherii (am facut si eu chestii cu bonuri fiscale) dar nu la orange ci in firme mai mici + ca nu se complica nimeni sa iti vanda tie un tel furat si sa zica ca e luat de la orange si are garantie. Cine isi cumpara din alte surse decat cea oficiala stie riscurile si implciatiile unei asemenea investitii.
« Ultima modificare: Iunie 14, 2010, 02:35:47 de către scovik » Memorat

« Răspunde #12 : Iunie 14, 2010, 08:32:11 »
argusz
Jr. Member

Vezi Profilul
**

Telefoanele cu garantie la pret de "telefon cu abonament" se vand de cei care lucreaza la dealeri GSM sau de prieteni de-ai lor. "Baietii destepti" isi cumpara telefoane la oferta de fiecare data cand cineva vine la dealer si isi face un abonament nou, sau isi prelungeste abonamentul si nu isi iau telefoane.
Memorat
« Răspunde #13 : Iunie 16, 2010, 01:27:41 »
FDX147
Newbie

Vezi Profilul
*

Eu am luat 3GS 16G cu 199E si cu abonamentul pantera12 + 9E optiunea smartphone. Deci in toal 21 E/luna.
Depinde de fiecare pt ce il foloseste. Eu aveam inainte un abonament de 4 euro la telefon normal si ajungeam la factura tot la 20 sau chiar mai mult deorece vorbesc mult.
Eu nu as considera abonamentul de 21 de euro ca se adauga la pretul telefonului, pur si simplu folosesc minutele alea iar traficul pe net de 550MB este arhisuficient pt ca mai mereu sunt in preajma unui wireless.
Memorat
« Răspunde #14 : Octombrie 31, 2011, 04:47:04 »
Candan
Newbie

Vezi Profilul
*

New York fashion brand Coach Handbags will launch a spring Poppy wave Bess series, present a series of new handbag, accessories, jewelry, shoes and clothing, and campus mix punk of lively style light sweet-scented birk shades of the seasons.Coach OP ART LARGE SABRINA 12943 Handbag reflected wave Bess series in deducting classics spring subject originality and dexterous vivid.
2011 spring series Fashion Coach Handbags continue to gorgeous, spring scenery is endless. Different is, today season series lasted qiu dong's metal panic, more add much money metal tonal and accessories,NWT Coach 14262 Alex Coated Op Art Large Tote Coffee shaping avant-garde sense.

Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: