Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 08, 2012, 04:19:25
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: iPhone nou, primit stricat!!!  (Citit de 588 ori)
« : Iunie 25, 2010, 06:55:27 »
Zimbran
Newbie

Vezi Profilul
*

Salut! E prima data cand intru p acest forum si cand deschid un subiect. In primul rand scriu pt ca vreau sa va cer parerea. Problema mea a inceput acum o luna de zile cand mi-am cumparat un iPhone 3GS nou-nout d la Orange(pt ca era oferta). Inainte avusesem un iPhone 3G care l-am vandut pt a ma "upgrada" cu noul 3GS. Asadar, mi-am luat telefonul seara si nu am apucat decat sa mi-l instalez si sa dau cateva telefoane, ca sa constat ca difuzorul era stricat(se auzea f f incet si distorsionat). Frustrat dar intelegator l-am pus inapoi in cutie si m-am dus luni dimineata cu el inapoi la Orange. Mi s-a spus ca voi primi unul nou cat d curand, ca va dura cam 5-6 zile, maxim 15 zile calendaristice. Luni, in 28 iunie se va face o luna d cand nu am primit nimic... Am tot sunat si am tot fost p la Orange, dar mi s-a spus ca le pare rau, dar nu sunt d vina nici macar cei d la service pt ca si ei asteapta sa primeasca iPhone-urile d la Apple. Intrebarea mea, p care o pun avand un gust amar si un nod in gat d nervi, este: Ce sa fac, pt ca m-am saturat d kkturile astea si e vorba d drepturile mele si nerespectarea unui contract si nu stiu ce pot sa fac ca sa mi se faca dreptate?!? Va rog, daca ati trecut prin asa ceva, sau daca stiti la cine sa apelez (legal vorbind) va rog sa ma ajutati! 
Memorat
« Răspunde #1 : Iunie 26, 2010, 12:48:05 »
Alex
Administrator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Salut Zimbran,

Nasol din par tea Orange sa faca asa ceva. Normal mi s-ar pare sa iti dea un telefon nou imediat.

Cand spui ca se auzea incet Si distorsionat, la ce te referi? La difuzorul extern (boxa) sau la difuzorul cel mic, pentru ureche.

E posibil ca telefonul tau sa fi fost unul refurbished?

Eu zic sa ii presezi. E clar ca sunt nesimtiti Si la cum stiu eu ca stau lucrurile in Romania, pana nu ridici vocea Si pana le vorbesti urat, n-o sa rezolvi mare lucru.

Bafta!
Memorat

« Răspunde #2 : Iunie 26, 2010, 12:15:03 »
Zimbran
Newbie

Vezi Profilul
*

Salut! Difuzorul cel mic pentru ureche era stricat... nu puteam vorbi doar daca il puneam p handsfree... Bineinteles ca am amenintat si eu ca voi face reclamatii etc, dar cei d la Orange mi-au spus ca ei chiar nu au ce face pt ca cei d la Apple sunt d vina ca nu au trimis aparatele. Apple este o firma mare care eu stiam ca se respecta, dar nah... suntem obisnuiti cu dezamagiri d mici. Ei trebuie sa imi schimbe telefonul cu un aparat care ar trebuie sa fie p stoc numai pt situatii d genul acesta, dar ce ma deranjeaza p mine este ca, in situatia mea, ei au telefoane p stoc puse la vanzare si imi spun nonsalanti ca aceste aparate nu pot fi date clientului in schimbul telefonului stricat! In fine, trebuie sa am rabdare ca altceva nu prea mai am ce face...
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: