Salut! E prima data cand intru p acest forum si cand deschid un subiect. In primul rand scriu pt ca vreau sa va cer parerea. Problema mea a inceput acum o luna de zile cand mi-am cumparat un iPhone 3GS nou-nout d la Orange(pt ca era oferta). Inainte avusesem un iPhone 3G care l-am vandut pt a ma "upgrada" cu noul 3GS. Asadar, mi-am luat telefonul seara si nu am apucat decat sa mi-l instalez si sa dau cateva telefoane, ca sa constat ca difuzorul era stricat(se auzea f f incet si distorsionat). Frustrat dar intelegator l-am pus inapoi in cutie si m-am dus luni dimineata cu el inapoi la Orange. Mi s-a spus ca voi primi unul nou cat d curand, ca va dura cam 5-6 zile, maxim 15 zile calendaristice. Luni, in 28 iunie se va face o luna d cand nu am primit nimic... Am tot sunat si am tot fost p la Orange, dar mi s-a spus ca le pare rau, dar nu sunt d vina nici macar cei d la service pt ca si ei asteapta sa primeasca iPhone-urile d la Apple. Intrebarea mea, p care o pun avand un gust amar si un nod in gat d nervi, este: Ce sa fac, pt ca m-am saturat d kkturile astea si e vorba d drepturile mele si nerespectarea unui contract si nu stiu ce pot sa fac ca sa mi se faca dreptate?!? Va rog, daca ati trecut prin asa ceva, sau daca stiti la cine sa apelez (legal vorbind) va rog sa ma ajutati!
|