Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 08, 2012, 03:33:04
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Orange Wap pe IPhone  (Citit de 2053 ori)
« : Septembrie 23, 2009, 11:40:53 »
PsY2005
Newbie

Vezi Profilul
*

Shtie cineva daca merge pe IPhone Wap-ul de la Orange ?

Si daca ai ce face cu el pe IPhone !
Memorat
« Răspunde #1 : Septembrie 23, 2009, 05:16:06 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Nu ai ce face cu el pe iphone si din cate stiu eu nici nu functioneaza asa ceva pe iphone. WAP e de cand lumea si nu mai e folosit, mai rpd e folosit EDGE sau 3G sau alte cai de transfer de date de gen internet.
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #2 : Septembrie 24, 2009, 09:09:09 »
PsY2005
Newbie

Vezi Profilul
*

Da , asha-i dar acum wap-ul e prin edge si merge mult mai repede .

Dar am inteles ca are orange un abonament de internet full care costa 7 euro pe luna! E destul de bun zic eu atat timp cat e nelimitat. punk
Memorat
« Răspunde #3 : Septembrie 24, 2009, 09:29:38 »
[_Mihai_]
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

" Dar am inteles ca are orange un abonament de internet full care costa 7 euro pe luna!  "

Poti sa imi explici si mie te rog sau un link unde ai vazut ca un abonament cu internet 3G sau alta varianta costa doar 7 E la Orange ?! ..... un link ceva.
Multumesc... confused
Memorat

3GS - 16G - Black
« Răspunde #4 : Septembrie 25, 2009, 10:14:50 »
PsY2005
Newbie

Vezi Profilul
*

Da , acum m-am uitat mai atent si nu mai este cum shtiam eu , sunt hoti , cum poti la abonament de 35 de euro sa dai doar 12 gb inclus si restul sa plateshti ?? Doamne Fereste !
Memorat
« Răspunde #5 : Octombrie 05, 2009, 12:01:05 »
[_Mihai_]
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Revin in completare la mesajul meu de mai sus cu optiunea numita "Wap unlimited" de la ORANGE
ATENTIE nu este functionala pe IPHONE. Am un 3GS de 16G mi-am luat ab. 3 E + ab. date 4 E.
cel de 4 euro are in mod normal 100 Mb trafic pe LUNA (din factura in factura) insa am beneficiat de promotia actuala si la 4 Euro benefieciez de 500 Mb in loc de 100 !
Cam asta este tot ce aveti de stiut legat de Mobile Internet de la Orange cel de 4E
Ca o mentiune : Cantitatea de date traficata UP sau DOWN se poate vedea folosind serviciul Cronos ala de la Orange.
 boxing
Memorat

3GS - 16G - Black
« Răspunde #6 : Octombrie 05, 2009, 12:52:20 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

500 MB / luna e bataie de joc ca sa nu mai zic ca 100 e chiar retard. In alte tari sunt inclusi GB sau nelimitat si la noi vine cu besina de 100 MB si la promotie mai primesti inca 400 deci ai in total 500 MB. Aia care stau mult pe net de pe iphone si au nevoie de net cam tot timpu manca aia 500 MB in primele zile daca nu chair in prima asa ca decat cu abonament de 4 euro mai bine cu hotspoturi moca prin malluri, cafenele sau pe unde mai sunt...
Memorat

« Răspunde #7 : Octombrie 27, 2009, 10:30:03 »
air_craft
Newbie

Vezi Profilul
*

Da , asha-i dar acum wap-ul e prin edge si merge mult mai repede .

Dar am inteles ca are orange un abonament de internet full care costa 7 euro pe luna! E destul de bun zic eu atat timp cat e nelimitat. punk

-Pe Iphone nu poti accesa wap-ul ci doar internetul
-wap ( un "internet optimizat" pe telefonul mobil ) poti accesa si pe EDGE si pe UMTS(3G) , HSDPA(3G+ )
-opt de 7 euro pe luna este o optiune care se activeaza daca esti inscris in programul orange young , iti ofera un anumit trafic iar dupa ce il depasesti scad vitezele , treci pe EDGE , GPRS -128 Kbps , posibil sa mai fie in oferta nu stiu exact , call 411 , 444, 408   
Memorat
« Răspunde #8 : Noiembrie 25, 2009, 02:18:59 »
bamboo88
Newbie

Vezi Profilul
*

nefiind posesoare de iphone,as vrea sa intreb : e nevoie de abonament sau de cartela pt iphone? blink
Memorat
« Răspunde #9 : Noiembrie 25, 2009, 11:50:50 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

In ce sens e nevoie de abonament sau cartela?? Poti pune oricare in iphone functioneaza la fel. Poti face pe cartela ca poti face si pe abonament cu cateva exceptii. Deci ideea e ca un iphone cumparat de la orange functioneaza doar cu cartele orange fie ca sunt abonamente fie ca sunt cartele tre sa fie de la orange. Daca faci unlock functioneaza cu orice timp de cartela (cosmote sau vodafone) fie ca e abobament sau cartela. Sper ca esti lamurita acuma, daca nu posteaza exact ceea ce te intereseaza si o sa primesti raspuns...
Memorat

« Răspunde #10 : Februarie 23, 2010, 10:20:55 »
[_Mihai_]
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

https://orange.ro/abonamente-date/mobile-internet-ro.html

Orange-ul nesimtit a marit preturile la acces la internet prin telefon.
Eu am abonamentul facut de curand, insa probabil ca ma va afecta si pe mine asta la un moment dat.
 cursing fyou dry madanimated Cenzurat
Memorat

3GS - 16G - Black
« Răspunde #11 : Martie 21, 2010, 10:38:10 »
cipiland
Newbie

Vezi Profilul
*

salutare. am si eu o problema cu un iphone 3g de 8gb. am la el o cartela prepay orange pe care am activat optiunea de internet si nu vrea sub nici o forma sa se conecteze prin edge sau 3g. pe wifi merge super. daca schimb cartela pe un alt telefon, spre exemplu un nokia netul merge perfect prin 3g sau edge. m-am dus la shop si mi-au pus o cartela de abonament pe iphone si net-ul a mers. S-a concluzionat ca este o incompatibilitate intre cartela si tel. asa ca mi-au schimbat cu o alta cartela prepay cu acelasi numar insa nici de aceasta data nu merge. Au ridicat din umeri si mi-au sugerat sa caut pe forumu-ri. Ma dispera ca nu merge. Aveti idee, este musai sa-mi iau abonament pentru iphone, pentru ca am avut dar nu m-a multumit. setarile sunt bune atata timp cat a mers la cartela pe abonament. ciudat ...cel putin pentru mine. please help
 wallbash no Sad frust crying crybaby
Memorat
« Răspunde #12 : Martie 23, 2010, 02:17:29 »
[_Mihai_]
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Cartela care o ai PREPAY cand ai luat-o avea scris pe ea un 3G mare ??
Memorat

3GS - 16G - Black

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: