Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 23, 2012, 11:43:56
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Va rog lamurire!  (Citit de 2109 ori)
« : Iulie 18, 2010, 02:01:51 »
Berty
Newbie

Vezi Profilul
*

Am vrut sa-mi cumpar un iPhone 3GS codat pe Orange Romania sa nu am probleme la update si sa raman cu el blocat. Baiatul de la care l-am cumparat a zis ca este codat pe orange romania, dar imi este frica sa nu ma fi pacalit. Am mai citit si eu pe forumuri si am aflat ca poti sa-ti dai seama dupa codul de la MODEL, la mine scrie MC131B(UK sau Irlanda), dar la CARRIER scrie Orange Romania. Telefonul a fost activat in fata mea cu o cartela de orange si nu accepta alta cartela decat Orange! Credeti ca este codat pe Orange Romania sau a facut ceva baiatul inainte sa mi-l vanda ca sa ma fraiereasca? Nu inteleg de ce la model scrie MC131B, acest model fiind de UK sau Irlanda. Multumesc! Ajutor!
Memorat
« Răspunde #1 : Iulie 18, 2010, 01:13:18 »
AdrianTM
Adrian
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul WWW

Singura varianta ar fi daca telefonul ar fi deblocat de retea din cate stiu nu prea ai cum sa il deblochezi pentru un singur operator la alegere ,ori merge pe toate ori merge doar pe cel original ,poti afla daca faci update la ultima versiune de softwear daca iti accepta cartela orange dupa ce faci asta inseamna ca este de la Orange daca nu te-a pacalit si cum nu cred ca mai ai sansa sa iti recuperezi bani va trebui sa inveti sa deblochezi telefonul urmand tutorialele de pe forum sau sa faci dongrade in cazul in care nu este inca un sistem de deblocare pentru ultima versiune de softwear .
Memorat

It's Not Who I Am Underneath, But What I Do That Defines Me

www.bmw-i.tk
« Răspunde #2 : Iulie 18, 2010, 04:49:54 »
Berty
Newbie

Vezi Profilul
*

La asta m-am gandit si eu ca nu poate fi deblocat pe o singura retea, dar se bate in cap cu codul de la SETINGS/GENERAL/ABOUT/MODEL MC131B. Acest MC131B este pentru UK si Irlanda, pentru Romania parca era MC131RO!!! Cu asta nu sunt eu impacat, desi la CARRIER scrie Orange Romania 5.0!
Memorat
« Răspunde #3 : August 17, 2010, 05:14:46 »
marvel
Newbie

Vezi Profilul
*

Salut Berty,

De unde ai aflat tu ca "MC131B" este pentru UK si Irlanda ?
Memorat
« Răspunde #4 : August 17, 2010, 06:41:57 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Pai eu zic ca e mai simpla prob decat o faceti voi sa para, daca tel este neverlocked atunci poti sa il activezi cu orice cartela in el in consecinta functioneaza pe orice retea. Chiar daca este cumparat din UK sau Irlanda daca este neverlocked atunci poti sa il activezi cu cartela de cosmote vodafone sau orange, sau orice alta cartela. Nu stiu care e treaba dupa ce a fost activat in reteaua din care e cartela introdusa in el, se poate pune si asa orice alta cartela sau ramane doar pt reteaua respectiva......
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #5 : August 18, 2010, 02:30:24 »
marvel
Newbie

Vezi Profilul
*

De acord cu tine scovik, numai ca eu nu mai discutam subiectul cu neverlocked. Pentru mine e clar.
Ma interesa doar cum aflu cine a comercializat telefonul (dupa codul de la model - MC...).
Dar am rezolvat si acest aspect.
http://www.zaone.ro/iphone-help/help/pt-cei-ce-vor-sa-vada-pe-ce-operator-este-blocat-3g-si-3gs/
Memorat
« Răspunde #6 : Mai 30, 2011, 08:56:27 »
emtix
Newbie

Vezi Profilul WWW
*

Smiley
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: