Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 08, 2012, 06:52:01
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: nu pot sa-mi instalez o versiune mai veche itunes  (Citit de 603 ori)
« : August 25, 2010, 08:58:44 »
andradulcik
Newbie

Vezi Profilul
*

am instalat prima oara ultima versiune de itunes, numai ca am avut o problema cu acea versiune pentru ca in momentul in care vroiam sa adaug ringtones nu aveam optiunea ''create ACC'' si nici nu putea sa ii dau ''create ACC version''. am citit pe forum ca s-ar putea rezolva daca instalez o versiune mai veche de itunes...zis si facut!!am luat versunea 8 dar in momentul cand vroiam sa il deschid imi zicea ca nu poate deschide Library pt ca a fost creat intr-o versiune mai noua. asadar nu ma lasa sa umblu in program. prima versiune pe care am instalat-o am si dezinstalat-o,deci mai este numai versiunea veche.CE AS PUTEA SA FAC? PLS AJUTATI-MA!!!!
Memorat
« Răspunde #1 : August 28, 2010, 07:48:44 »
argusz
Jr. Member

Vezi Profilul
**

chiar daca dezinstalezi un program(orice program) el lasa anumite fisiere nesterse, care, daca instalezi o versiune mai veche a respectivului program(in cazul asta, iTunes), acele fisiere nu sunt rescrise de noua instalare. programul de versiune mai veche nu va putea sa acceseze acele fisiere creeate cu o versiune mai noua, de unde iti da eroarea. o solutie ar fi sa stergi acele fisiere dupa ce dezinstalezi programul de versiune mai noua. la iTunes tre sa stergi folderul "iTunes" aflat in "c:\Program Files\". daca nu ajunge mai sterge si folderul "Apple" aflat in "c:\Program Files\Common Files". mai poti, in caz ca nu merge nici asa, sa stergi toate folderele iTunes aflate in "c:\Documents and Settings\" (dai cu "search" ca sa le gasesti ca sunt cateva....)
toate aceste stergeri le faci cu programul iTunes dezinstalat.
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: