Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 23, 2012, 12:17:12
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Blocat in Recovery mode la update 5.0.1  (Citit de 2366 ori)
« : Ianuarie 17, 2012, 12:44:08 »
supercablat
Newbie

Vezi Profilul
*

Salut,

imi cer scuze daca exista acest topic, la o prima cautare nu am gasit raspuns la problema mea.

Am iPhone 3GS cu IOS 4.0 JB.
Sistem operare Windos 7

Am vrut sa fac update la 5.0.1 si dupa ce mi-a facut backup la telefon a intrat in Recovery mode sa faca restore la 5.0.1.
Aici a venit problema mea. la a doua verificare mi-a dat eroarea 21 si nu mai pot continua.

am dezactivat antivirusul si firewall-ul dar nu am rezolvat problema. de cate ori incerc sa fac recovery imi da aceeasi eroare.

Acum telefonul este nefunctional, nu pot nici macar sa revin la ce aveam inainte.

Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu aceast problema.

Multumesc
Marius
Memorat
« Răspunde #1 : Ianuarie 19, 2012, 10:01:41 »
lalla.costin
Newbie

Vezi Profilul
*

Salut,

imi cer scuze daca exista acest topic, la o prima cautare nu am gasit raspuns la problema mea.

Am iPhone 3GS cu IOS 4.0 JB.
Sistem operare Windos 7

Am vrut sa fac update la 5.0.1 si dupa ce mi-a facut backup la telefon a intrat in Recovery mode sa faca restore la 5.0.1.
Aici a venit problema mea. la a doua verificare mi-a dat eroarea 21 si nu mai pot continua.

am dezactivat antivirusul si firewall-ul dar nu am rezolvat problema. de cate ori incerc sa fac recovery imi da aceeasi eroare.

Acum telefonul este nefunctional, nu pot nici macar sa revin la ce aveam inainte.

Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu aceast problema.

Multumesc
Marius

Salut ,

Maine (20.12.2012) daca ai timp dimineata sau seara , te pot ajuta , atata tot ca eu trebuie sa mai aflu cum sa il fac sa mearga orice retea . Dar te pot ajuta pana la acel pas . Lasa un mesaj cu id-ul tau . Eventual nu pe aceasta pagina ca nu stiu daca este voie . Da-mi un PM sau cum se numeste el Tongue
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: