e 3GS ? treaba e naspa, caci s-ar putea sa nu-ti mearga restoreul la 3.1.2 , pt ca apple nu mai activeaza 3.1.2 pentru 3gs, ca sa te oblige sa treci la 3.1.3 care nu se poate jailbreakui . Incearca un shift+restore din iTUnes la 3.1.2 pt 3gs, cauta imaginea ipsw pe google ... daca iti da eroare, foarte probabil , nasol, inseamna ca nu merge.
Ai mai avea o sansa daca ai deschis Cydia in ultimele 2 luni , sa-ti fi salvat datele despre telefon, si modificand ceva prin windows, o sa-ti "activezi" restoreul prin Cydia .
Sau poti baga un Custom Firmware 3.1.2, gasesti pe net, n-am sa-ti dau o sursa.
Da am folosit cydia, am incercat sa fac un restore dar nu imi iese,
am facut redirectionarea din hosts a itunes-ului spre site-ul lui saurik dar tot eroarea aia mi-o da cu "device isn't eligible for the requested build". Presupun ca asta vrei sa spui prin modificand ceva prin windows daca am mai gresit pe undeva te rog corecteaza-ma. Am incercat sa salvez ecid shsh prin ireb 3.1.2 dar imi da cu nu o poate salva.
Ceea ce vreau eu sa imi confirme cineva este daca ultima linie din hosts este asta:
"74.208.10.249 gs.apple.com #74.208.105.171 gs.apple.com", pentru a putea face restore-ul cu cydia.
Va multumes, o seara placuta
Traian