Noutăţi: RECLAMA: Fix my iPhone Screen

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 23, 2012, 01:02:13
Pagini: 1 ... 3 4 [5]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Tutorial - Jailbreak & Decodare iPhone 3GS  (Citit de 35770 ori)
« Răspunde #60 : August 16, 2010, 10:31:57 »
Andy78
Newbie

Vezi Profilul
*

Tocmai asta e problema: arata ca ar merge dar nu ramane nici o iconita cu picatura ( sau de orice alt fel ) cu alte cuvinte nu merge nici pe blackra1n  wallbash

Memorat
« Răspunde #61 : August 23, 2010, 11:15:39 »
tzugu79
Newbie

Vezi Profilul
*

salut!!am mare mare nevoie de ajutor....am instalat de pe itunes un soft,toate bune si frumoase,numai ca dupa ce si-a facut el toate chestiile,imi spune sa bag o cartela fara pin si astfel il pot debloca,acum nu pot folosi telefonul deloc Sad!!ce tre sa fac?merci mult!!
Memorat
« Răspunde #62 : August 24, 2010, 05:43:41 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Eu cred ca tu ai facut update la soft  roll2 roll2 si daca nu avea jail inainte si shsh salvat in cydia nu prea vad ce poti sa ii faci momentan.....
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #63 : Octombrie 21, 2010, 02:48:22 »
sumy
Newbie

Vezi Profilul
*

salut am si eu o problema...mi'am facut jailbreak la un 3g de 8  luat de la ornage de nou toate bune si frumoase mi'a mers tot dar acum am avut o problema mica la displey cu el si l'am dus la garantie...ei mi'au dat un alt telefon ca, cica asa e politica la ei...acum cand icnerc sa imi fac din nou jailbreak un merge cand ii la blackra1n make it ra1n imi apare o eroare de genu don's send sau send...acea eroare stand :mad2:art la orice program....dc icnerc sa iau  blackra1n din mai multe locuri dar aceeasi problema....ce sa fac?
Memorat
« Răspunde #64 : Noiembrie 01, 2010, 01:08:43 »
vladutz
Newbie

Vezi Profilul
*

Jailbreak-ul este posibil datorita lui George Hotz, iar decodarea o vom face la fel ca si la iphone 3G cu ultrasn0w

Acestea fiind spuse haideti sa incepem prin a jailbreak-ui iPhone 3GS :

Pasul 1: Download purplera1n de pe http://www.purplera1n.com.

Pasul 2: Instaleaza purplera1n si deschidel.

Pasul 3: Apasa butonul "make it ra1n"

Pasul 4: Dupa ce ai apasat "make it ra1n" telefonul va intra in "recovery mode" si iti va afisa o imagine cu George Hotz alaturi de un iphone.Daca nu iti apare aceasta imagine da un "restart" la telefon.

Pasul 5: Acum pe ecranul telefonului vei vedea un program numit "Freeze"...Deschide-l.

Pasul 6: Verica daca beneficiezi de o conexiune la internet(wifi in zona,sau internet de la operatorul de telefonie mobila)  si apasa "install cydia".

Pasul 7: O data instalat cydia trebuie sa dai restart la telefon.

Pentru decodare folositi ultrasn0w din cydia.

salutare am un 3gs de vreo 3 luni si iam bagat 4.1 new bootrom ca nu stiam nimik de softuri .....am facut jb pe el doar ca e din anglia si nu pot sai fac unlock stie careva cv de unloc pt 4.1 new bootrom?? e din anglia si inca il tin pe post de ipod. ms
Memorat
« Răspunde #65 : Noiembrie 30, 2010, 02:58:52 »
catacam66
Newbie

Vezi Profilul
*

buna ziua.
eu am un 3gs newbootroom ios 4.0 si firmaware 05.13.04, cu jailbreak, unlock facute si sshh salvat pentru toate ios de la 3.1.3 la 4.1
1.merita sa ii fac update la 4.1 Huh?
2.se schimba firmawareul?Huh???
3.se poate face downgrade daca nu-mi place ,din nou la 4.0?Huh??
4.jailbreak pot sa fac la 4.1 cu limera dar unlock ii pot face?Huh?Huh? mentionez ca detin cartela phonebooksim.
multumesc anticipat.
Memorat
« Răspunde #66 : Februarie 09, 2011, 08:42:56 »
aurelemy
Newbie

Vezi Profilul
*

sall! numele meu este aurel si sunt din bucuresti!  in primul rind multumesc tuturor pt ceea ce faceti adica raspundeti intrebarilor! am luat un iphone 3G de la seful meu si i-am facut un jailbrake la obor la o cunostinta....... pret 50 RON! am instalat o aplicatie ceva de genu' CYDIA. daca sunteti buni si vreti sa ajutati un non-stiutor, cum pot baga eu pe el ce vreau? sa instalez jocuri, sa bag muzica etc? e versiunea 4.1.2 ceva de genu'!    las un nr de tel 0762826906 si un id mess----- aurelemy Exclamatie Exclamatie Exclamatie Exclamatie Exclamatie Exclamatie Exclamatie Exclamatie Exclamatie Ajutor! Ajutor! Ajutor! Ajutor!         
            miiiiiii de multumiri   era sa uit   acasa nu am wireles.
Memorat
« Răspunde #67 : Martie 02, 2011, 10:07:39 »
atom10bc
Newbie

Vezi Profilul
*

Am achizitionat de la orange un iphone 3gs versiunea 4.2.1 ,firmware 05.15.04 ,model mc637rr precizez ca e primul meu telefon iphone din cauza asta nu stiu multe detalii si vroiam sa va intreb daca pot sa i fac jailbreak cum sa explicat mai sus  ?  Astept raspuns  Smiley
Memorat
« Răspunde #68 : Aprilie 08, 2011, 10:34:02 »
Alexe
Newbie

Vezi Profilul
*

am eu iphone 3gs os 4.3.1 si am facut jailbreak si am instalat si utrasn0w si tot nu imi recunoaste cartela. telefonul e luat din anglia de la orange. a fost deblocat si a mers.dupa ce am facut updata nu imi mai recunoaste cartela. va rog dak ma puteti ajuta
Memorat
« Răspunde #69 : Mai 13, 2011, 02:40:23 »
razvvan
Newbie

Vezi Profilul
*

Sal,am un iphone 3gs , 4.2.1 neverloked cumparat din italia.
Daca fac update din itunes exista posibilitatea sa l blochez?
Multumesc
Memorat
« Răspunde #70 : Mai 27, 2011, 01:15:14 »
cipoc27
Newbie

Vezi Profilul
*

Salutare! Am si eu o intrebare pt cei care cunosc treburile mai bine pe acest forum.Detin un iphone 4 cu jalbreak 4.1 etc...,care e cumparat de la Vodafone Spania! Oare merge si in tara pe Vodafone? sau trebuie si decadat? Multumesc anticipat si daca e vro solutie de decodare rog a fi postata pe site ca sa ma pot bucura si eu de acest Iphone minunat si pe teritoriul tarii noastre.MS
Memorat
« Răspunde #71 : Mai 28, 2011, 10:51:31 »
cipoc27
Newbie

Vezi Profilul
*

Salutare si imi pare rau ca nu am citit indeajuns forumul!Am reusit sa fac deblocarea!Rezolvarea era intr-un post anterior.ms.
Memorat
« Răspunde #72 : Ianuarie 19, 2012, 11:13:51 »
mitus
Newbie

Vezi Profilul
*

Am descarcat blackra1n pe pc: windows 7 /64 bit, am  conectat prin usb Iphon-ul 3GS 32 Gb, si imi da eroare la lansarea acestei aplicatii "blackra1n". Iphon-ul  funtioneaza in orice retea, a fost resoftat intr-un service de telefonie.
Am gresit undeva ?
Mentionez ca am cest Iphon 3GS de 3 zile, eu avand un HTC Desire Hd cu Android.

Cu resprect !
Memorat

Pagini: 1 ... 3 4 [5]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: