Noutăţi: RECLAMA: Mac Hard Drive Replacement

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Mai 23, 2012, 01:09:17
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Subiect: Upgrade soft 3.1.3  (Citit de 327 ori)
« : Noiembrie 26, 2010, 09:12:36 »
walker
Newbie

Vezi Profilul
*

Incerc sa fiu succint...
Nu ma pricep foarte tare la iphone...dar posed unul , model 3G, care are soft vers 3.1.3  cu jailbreak si unlock facut de mine. Merita sa trec la versiune superioara? Daca da, care credeti ca ar fi cea mai potrivita si cum procedez? Doresc sa fac asta intrucat de curand a murit subit(s-a stins complet si nu mai raspundea la nici o comanda) iara dupa "resuscitare" prin restart,  as dori sa nu mai patesc asta(am inteles ca se busise jailbreak-ul)...plus ca are momente cand se misca atat de greu incat imi aminteste de primul 486SX.
Multumesc pentru ajutor si indrumare.
Memorat
« Răspunde #1 : Noiembrie 29, 2010, 09:11:16 »
scovik
Global Moderator
Hero Member

Vezi Profilul

Cred ca mai bine faci restore la 3.1.3, sincer nu stiu cat de bine se misca iOS 4.2 pe 3G. Din ce am vaz pe net ar functiona destul de ok dar oricum hardware-ul de la 3G e cam depasit si poate pui 4.2 si o sa ai surprize, in ideea in care poate se misca cu 4.2 cum se misca cu 3.1.3 adica f greu. Eu am 3.1.3 pe 3G si nu am prob.
Memorat

I'm Going To Hell !! Who's Coming With Me ??
« Răspunde #2 : Noiembrie 29, 2010, 11:56:23 »
Gabeatu
Newbie

Vezi Profilul
*

Cred ca mai bine faci restore la 3.1.3, sincer nu stiu cat de bine se misca iOS 4.2 pe 3G. Din ce am vaz pe net ar functiona destul de ok dar oricum hardware-ul de la 3G e cam depasit si poate pui 4.2 si o sa ai surprize, in ideea in care poate se misca cu 4.2 cum se misca cu 3.1.3 adica f greu. Eu am 3.1.3 pe 3G si nu am prob.
se misca dezastruos scovik...merge bine la inceput ...o zi doua..iar apoi..merge sacadat..nu recomand nici unui posesor de 3g sa faca upgrade mai mare de 3.1.3 pentru ca o sa aibe o mare dezamagire.eu folosesc sbsettings sa vad mereu cata memorie ram libera mai am...iar la 4.0/4.1/4.2 raman mereu c 2 ram...cu care nu poti sa faci mai nimic..anyway..cum doriti..
Memorat

Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: